ubicatigrova napisao:Karaburac napisao:Ja sam verovatno jedini koji i dalje brani HMM4 i jos uvek ga imam instaliran na kompu 
Nisi jedini - meni su se dosta svideli mada je previse lako kad igras sa varvarinom valjda, heroje je dovoljan sam bez voske da pobedi sve. Samo imas po hiljadu onih revival napitaka i razvijes mu da retaliate pre nego ga jedinica udari. I onda samo rokas
I obozavao sam Mantise - bogomoljke, bacis onaj neki guardian na njih, udaraju prve a i ako ih neko udari, onda se resurectuju
.
Oh, fun fun times 
Ne znam,ja sam zakleti obozavalac hmm3,tj wog.Igram ga i dan danas jer mi komp iz tog doba

Tj,igrice koje imam su Age of empires II,Kanter,Heroes 3,Caesar 3.
Imam lepe pricice u vezi hmm3 i generals i nba 2004...
Bese to pre oko 7-8 godina.Igram heroes3 u mrezi sa jednim starijim likom 1vs1.On saban uzeo ljude a ja vizarde i uzmem heroja brata Solmira jer ima chain lightining kao specijalnost.Objektivno bolji je igrac od mene.Proslo solidno vremena i on se odjednom pojavi sa herojom iza planine.Ja se usro i rekoh mu da iskulira neko vreme da bi skupio jos malo neku vojsku inace nije zanimljivo da me iscepa odma
Mislim se ja,sisa jedna ima odmah da me napadne bolje da udjem u zamak i taman dok on obidje planinu procice 2-3 dana i meni stigne neka vojskica pa sta mi Bog da.Potom je usledio ladan tus za mene.Covek je imao artifakt ona krilca i preleti planince i napadne me.
Faktor iznenadjenja mu totalno uspeo.Sledi rasplet...
Odnos snaga je bio 3na1 za njega.Pocne borba i on pocne da pravi niz kardinalnih greski,jednu za drugom!Prvo sto je uradio napao me sa Arandjelom a da jos nije probio zid.Ja ga tu napadnem svim jedinicama i iscepam mu arandjele.Pa mu roknem chain laightining pa ga zbog velikog power sto sam imao sasvim pristojno ocenem.On se som odluci da se gadja strelcima sa mnom
Duhom iz lampe pocnem da backam magiju na bracu Titane i krenem da ga kidam.On crnjosav video koliko je sati i pocne da me proziva da izadjem iz zamka i da se ne bijem ko picka.Ja pocnem da se smejurim i kazem mu da nisam lud
On povlaci poslednji pootez ocajnika i krene svim silama na mene tamo gde probio zid.Ja turim tamo one retardirane goleme jer imaju solidan difens.Dok on pokusavao da ih ubije ja ga polako finisaram sa titanima i sa chain lighitining.Dok mi on pickarao sve zivo ja sam se sa druge strane smejao ko lud gledajuci kako mu izlecu palamari pljuce iz usta od besa.
Odjednom je ustao i potrcao ka meni,skocio sam kao antilopa i pobegao u zaborav
Posle toga par dana nisam dolazio u igraonicu.
Generals smo uvek cepali 3-3 i ja sam igrao sa cajnezima.Ucepovali smo se svi i stancamo tenkice.E sad fora je sto smo svi bacali nuklearke na fabrike i aerodrome i tu ga osakatis ali nista posebno jer se opet izgradi.I ja napadnem jednog svom silom i izvucem keca iz rukava,bacim mu nuklearku na cepove.On posalje njegove tenkove i krenu druga dvojica da mu pomognu.Dok su ovi stigli ja mu iscepam vecinu tenkova i krenem u obracun sa ostalima.U zestokoj borbi meni ostanu 2 overlorda sa po 3 cina od kojih jedan leci a drugi ima onaj getling gun koji cepa i avione,znaci totalno nabudzeni.Dovrsim ja ovog prvog i krenem na drugog.Pocne jadan da me napada i avionima i tenkovima i helikopterima pa mu pomaze sa avionima i ovaj treci ali dzaba,koliko god da mi skine energije onaj tenk povrati.Nastavljam da sejem smrt sa dva tenka.Kad ovaj treci video da sam sredio drugog i da se obrusavam na njega sa ogrmnom snagom,i brojcano nadmocniji sa 2 tenka

pocne da bezi po bazi sa kamionce da bi se izgradio na drugom mestu. Pokidam mu ostale tenkove i helikoptere i krenem da ga gonim kao kuju najgoru

Posle 10ak min odluci da se preda.
NBA Live 2004 sam uvek igrao sa Minesotom pre svega zbog Garneta a i gotivio sam Sprivela.Tu je bio i Kasel i Zerbiak,sasvim solidna ekipica.Dodje jedan grmalj i uzme all star dal east ili west nem' pojma.Mana je na igrici sto je Garnet nezaustavljiv.Svaki napad ja idem na KG,cepim naskok on razgrne sve i zakucam.Ovamo on pokusava sa Mingom isto to a ja mu sa KG ubijem bananu sa ledja.
Pocne on isto kao onaj da me proziva a ja mudro cutim,tj ne bi cutao da mogu pobegnem nego sedim odmah pored njega
Do kraja tekme je polomio dzojstik i vise nikad nismo igrali
I tako,ako ima jos neko da isprica igracku dogodovstinu pretvorio sam se u uvo