Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By ofkovac
mozda po imenima ali da vidimo kako ce to izgledati na terenu...za razliku od lambica i djokica milovanovic bi stvarno trebao biti pravo pojacanje...btw zna li se nesto o treneru maticu, jel nasao posao ili ce cekati vrtesku tokom sezone...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Dobro, svakako da treba sacekati da se vidi kako ce sve to na terenu izgledati. Nije Lambic toliko los igrac, ali prosto mi je neshvatljivo da covek igra na spoljnim pozicijama i apsolutno nikad ne sutira za tri poena.

Milovanovica veoma postujem, mislim da ce u ovoj oseci centara u KLS-u imati priliku da dominira.
Korisnikov avatar
By ofkovac
kaze jedan pancevac da je tamis prebio vosu 20 razlike prijateljsku...petak i subota se igra memorijalni turnir u ns

Vojvodina Srbijagas se ponovo vraca na SPENS!
Termini memorijalnog turnira "Nenad i Nemanja" koji se igra u znak sećanja na Grozdanića i Danilovića koji su stradali u saobraćajnoj nesreći na autoputu Niš - Beograd marta 2010. godine, po povratku sa utakmice u Kruševcu između Napretka i Novog Sada:

PETAK 27.09.2013.
SPENS MALA SALA 18.00 sati Meridijana-Železničar inđija
20.00 Vojvodina Srbijagas-Građanski Bjeljina

SUBOTA 28.09.2013.
SPENS VELIKA SALA 16.00 UTAKMICA ZA III MESTO
18.00 UTAKMICA ZA I MESTO

Pozivamo publiku da dodje i po prvi put u novoj sezoni pruzi podrsku novom treneru i igracima pred pocetak sezone u KLS koja pocinje 5. oktobra duelom sa uzickom Slobodom.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Za Slogu potpisali Uros Mirkovic, Slaven Cupkovic i Nikola Tutus. Ceka se jos jedan igrac ako mu propadne inostrani angazman.

Veliku zahvalnost za ovu informaciju dugujem forumasu koji na zalost vise ne pise na ovom forumu.
Korisnikov avatar
By Antoine
Karaburac napisao: Veliku zahvalnost za ovu informaciju dugujem forumasu koji na zalost vise ne pise na ovom forumu.
+1
Znam na koga misliš
By bunja95
Da li neko zna kakav je roster Vrsca?Da li su dosla neka pojacanja?negde sam procitao na netu da su neki juniori otisli iz kluba,da li je to istina?
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Bunja95 Svrati na sajt Vrsca www.kkvrsac.rs

Evo sad citam da je Darko Balaban potpisao za Vrsac otvoren ugovor. Cudi me da to niko nije preneo... Tamo mozes da vidis i konacni sastav ekipe.

Ne znam za Luku Nikolica sta je sa njim, ali najpoznatiji juniori Novak, Cvetinovic, Davidovac i Apic su ostali u timu.
By bunja95
Hvala na informaciji,nisam znao da imaju sajt,pogledao sam Bursać izgleda nije više u klubu,slabo znam ostale ekipe,ali čini mi se da Vršac ima jedan od. najtalentovanijih ekipa
  • 1
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]