Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Zex88
Da treba drzava da pomogne nasim ljudima,treba(tipa obezbedi advokata),ali da kesira milionce za nekog batinasa-ne nikako(Ruska Jakic) :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
Cekajte nije on kriv za tih milion. Jeste da je covek tenkre, ali to je drzava kriva sto joj je on bio veci prioritet nego srce nekom detetu...
Korisnikov avatar
By Radnicki-volim
Borisov na probi u Vojvodini...
Korisnikov avatar
By Nookie
Nije mi jasno kako moze da bude na probi...kakav god da je,on je bio clan ekipe koja je igrala F4 Aba lige,i pritom je imao jako pristojnu minutazu....ne znam kako je covek pristao na probu
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Nookie

Da ti objasnim. Proba znaci sledce. Treniram sa vama, ako nadjem bolji angazman idem, ako ne nadjem jbg odigracu za vas.
Korisnikov avatar
By Nookie
@karabu I ja sam pomislio na to,al vidim na nekoliko tema Kragujevcani pisu proba pa me zbunise....realno onda ce biti cele godine na "probi" :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa vecina igraca u nasoj ligi i jeste na probi preko cele godine. Jbg, cim dodje neka ponuda oni se pakuju.
Korisnikov avatar
By ofkovac
rajko kljajevic u slogi iz kraljeva...

Košarkaši kraljevačke Sloge odigrali su prethodnog vikenda prijateljski meč protiv crnogorskog ligaša Ibra iz Rožaja i zabeležili pobedu rezultatom 81-61. Milić Blagojević sa 18, Ivan Demčešen sa 15 i Nikola Otović sa 12 poena su bili najefikasniji u pobedničkom timu, dok je kod gostiju Felec ubacio 14 poena. U danu kada je naša reprezentacija doživela katastrofu od Španije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Sloveniji, Sloga je u „kutiji šibica“ na Ibarskom keju ugostila kruševački Napredak. Gosti su posle velike borbe slavili pobedu rezultatom 86-87 (26-25, 30-22, 9-25, 21-15). Najefikasniji kod „čarapana“ bili su Vulić sa 33, Petrić sa 15 i Milinčić sa 11 poena, dok su kod Sloge odskočili Blagojević sa 24, Otović 13 i Božić 12 poena.

- Zadovoljan sam izdanjem tima u pomenutim mečevima. Mi smo sada sasvim drugačiji tim nego što je bilo na početku pripremnog perioda. Tada nismo ni imali igrača, protiv Partizana smo predstavili najveći deo ekipe, ali smo u međuvremenu doveli proverenog Rajka Kljajevića (28 godina, 204cm) koga sam trenirao u niškom Ergonomu, koji je nastupao za više naših ekipa i sigurno je pravo pojačanje. Očekujem još jednog igrača na poziciji centra, a potom bi potražili i jednog kvalitetnog beka i time bi završili posao oko selektiranja tima. Napredak je već dva meseca u treningu, mi smo u ovom sastavu tek sedam dana, ali smo opet pružili veoma dobru partiju i vidi se da smo na dobrom putu – uverava Mihajlo Drobnjak trener košarkaša Sloge.

Sloga će ovog vikenda (subota) odigrati prijateljski meč sa srpskoligašem Ušćem (pojačano Ljubom Bogavcem, Urošem Mirkovićem, na klupi trener Vlado Dašić) što će biti utakmica u znak sećanja na Tomislava Džigija Andrića, legendarnog kapitena Sloge i jednog od najboljih sportista koje je ovaj grad iznedrio
Korisnikov avatar
By Karaburac
utakmica sa Uscem je vec odigrana, pricao sam sa momkom koji ju je gledao. Sloga je vratila uz Otovica i Bojana Popovica u ekipu (Obilicu ne taj Bojan Popovic). Rece mi da ih je Usce razvaljivalo u prvo poluvremenu, ali je Sloga ipak uspela nekako da dobije na kraju.
Korisnikov avatar
By Nookie
Ipak nije ni Zalizani toliki bog. Milan MIlovanovic u Vosi...
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]