Stare teme
Korisnikov avatar
By Duka85
MileBL,

Apsolutno tačno, izbaciti domaćina, aktuelnog evropskog prvaka i Litvaniju u finalu je verovatno najteži put u fazi takmičenja tokom koje se ispada. Jedino su možda nedostajali Grci u tom trilingu, a i njima bi bilo slađe zbog BG 2005.

Hrvati jesu iznenađenje prvenstva ali iskreno govoreći znao sam da ih večeras neće biti na dodeli. Šarić je opasan igrač, biće jedan od ako ga zdravlje posluži.
Korisnikov avatar
By Joomla10
Antoine napisao:
Antoine napisao:Ja glasao za Francuze.
Gde da se javim da preuzmem nagradu?
Stepini vajati :D . Preuzmi dve punjene i dve gurmanske :) !
Korisnikov avatar
By J.Erving
Joomla10 napisao:
Antoine napisao:
Antoine napisao:Ja glasao za Francuze.
Gde da se javim da preuzmem nagradu?
Stepini vajati :D . Preuzmi dve punjene i dve gurmanske :) !
:lol:
Korisnikov avatar
By Joomla10
Salim se sa nasim majstorom, znam da on kao i ja rado slaze pljeske u Stepinim vajatima, pa mislim da je ovo prikladna nagrada :) .
By White Dwarf
Nakon završenog prvenstva, drago mi i nije mi drago u isto vrijeme što smo ušli među 4.
Drago mi zbog naše košarke da se smo konačno došli daleko, da se nešto govorilo o košarci, vidilo da postoji, ali opet...ući u semi i ne osvojit medalju je neuspjeh.
Još više što Litva nije neka ekstra momčad, i imali smo priliku za finale.
Finale je pokazalo da su Španija i Francuska najjače momčadi, ostali ipak stepenica ispod.

Mi imamo neku budućnost, ali se bojim da ćemo se gadno otrijezniti kada u Španiji nećemo možda ući ni u 1/4.
Tamo će biti Španija, USA, jača Grčka, jača Italija ako dobije pozivnicu, uigranija Litva, bolja Turska sigurno.
Mi ćemo biti jaki, ali nedovoljno jaki, medalju zaboraviti, 1/4 je cilj.
Imamo Bogdanovića, mladog Šarića koji treba jako puno učiti,očekivao sam više od njega na prvenstvu, jako puno individualnih grešaka.
Previše prosječnih igrača imamo, treba još neka nova snaga.

Vi imate dobru budućnost, bolju nego mi, imate dobre igrače, samo se držat njih i ne prestat radit s njima.
Korisnikov avatar
By Nookie
White Dwarf napisao:Nakon završenog prvenstva, drago mi i nije mi drago u isto vrijeme što smo ušli među 4.
Drago mi zbog naše košarke da se smo konačno došli daleko, da se nešto govorilo o košarci, vidilo da postoji, ali opet...ući u semi i ne osvojit medalju je neuspjeh.
Još više što Litva nije neka ekstra momčad, i imali smo priliku za finale.
Finale je pokazalo da su Španija i Francuska najjače momčadi, ostali ipak stepenica ispod.

Mi imamo neku budućnost, ali se bojim da ćemo se gadno otrijezniti kada u Španiji nećemo možda ući ni u 1/4.
Tamo će biti Španija, USA, jača Grčka, jača Italija ako dobije pozivnicu, uigranija Litva, bolja Turska sigurno.
Mi ćemo biti jaki, ali nedovoljno jaki, medalju zaboraviti, 1/4 je cilj.
Imamo Bogdanovića, mladog Šarića koji treba jako puno učiti,očekivao sam više od njega na prvenstvu, jako puno individualnih grešaka.
Previše prosječnih igrača imamo, treba još neka nova snaga.

Vi imate dobru budućnost, bolju nego mi, imate dobre igrače, samo se držat njih i ne prestat radit s njima.
Te 3 reprezentacije nece sigurno igrati SP. 2 od njih mozda,mada je i to pitanje,i Rusi cekaju wild card,a nesto mislim da ce je oni sigurno i dobiti...tako da drugi tim sa wild card-om treba traziti izmedju Grka,Turaka i Italijana...
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]