Stare teme
Korisnikov avatar
By rudonja
Dajte linkove za trece mesto jer izgleda da RTS zajebava sa programskom semom!
Korisnikov avatar
By Radnicki-volim
Danas gledamo utakmica za trece mesto,tj u prevodu "da komsiji crkne krava" :)
Korisnikov avatar
By Cibos
Nemojte tako braco :D ....ipak imam malo nade, pa sjecam se jos one tekme protiv njih 2007 u Spanjolskoj kad je Tomas dao pobjednicku tricu...tada su im igrali i Pau Gasol i Garbajosa....ma dobro je za nas i 4 mjesto...iduce godine nam se pridruze Hezonja, Pilepic i jos njih par...i onom Hamilotnu sto je potpisao za Miami je mama Hrvatica, ako on nesto pokaze eto ga nama...sve u svemu ja zadovoljan....jos da mi danas odigramo utakmicu zivota, sto bi to bilo dobro...ma pustite Markotu, neka je se povredio, igrat ce Saric vise, a mjenjat ce ga M. Delas par minuta....kako god prodje, da se za iduce SP prirpremimo i vi i mi pa da palimo i zarimo Spanjolskom.....svako dobro :hand:
Korisnikov avatar
By J.Erving
Jeste da sam posteno iskritikovan kad sam rekao da navijam za YU reprezentacije, ali evo i danas, ja za Spance navijati ne mogu. A i vas ko ce snositi posle ako biste uzeli tu bronzu.. najbolje da bude nereseno? :D
Salim se, ako ikako budete mogli, sjebite te Spanske seka-perse.
Korisnikov avatar
By Cibos
J.Erving napisao:Jeste da sam posteno iskritikovan kad sam rekao da navijam za YU reprezentacije, ali evo i danas, ja za Spance navijati ne mogu. A i vas ko ce snositi posle ako biste uzeli tu bronzu.. najbolje da bude nereseno? :D
Ako budemo pogadjali ko ludi, mozda nesto i bude...nego gdje Peja da nam se pridruzi :dance:
Korisnikov avatar
By Gaja
J.Erving napisao:Jeste da sam posteno iskritikovan kad sam rekao da navijam za YU reprezentacije, ali evo i danas, ja za Spance navijati ne mogu. A i vas ko ce snositi posle ako biste uzeli tu bronzu.. najbolje da bude nereseno? :D
+1
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 100

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]