Stare teme
By strelac
Jako dobra igra Francuza i gledajuci ih juce i u utakmicama od ranije,oni su tek sad poceli da igraju.Drugaciji pristup.pre su igrali bezvoljno,sad je to na daleko visem novou.

Bice znimljiva utakmica Spanija-Francuska.
Pra svega kako ce da odigra Gasol,protiv njih i da li ce spoljna linija da igra kao protiv nas.
Navijam za Francuze i voleo bih da Paker napokon osvoji zlato.
By strelac
Kad verujes u sopstvene mogucnosti,nema sta da kalkulises.Igras i najvaznije je odigrati kad treba.Tako smo i mi nekada igrali.Dobijali u grupi jedva i posle kad se igralo na izbacivanje,mi smo tu igrali.Jednostavno imas moc,a ovaj tim to nema.Kakav Kalinic,Gagic,Andjusic,Krstic Micic pa i Nedovic,Bjelica.Ima oni jos da rade da bi dostigli nivo igraca.

Jebes ti igraca koji ne zna driblingom da se oslobodi protivnika.Ko volovi,pravo i rokaj.Bolje,da cutim. :oops:

Gledam juce Parkera prilikom prodora.Pa on se spusti telom skoro do zemlje(izuzetno nisko),a ovi nasi???Jebote uci,gledaj,radi,a ne ko konj stavi amove i pravo.

Gledao sam ovo predavanje Koprivice i kad govori o lateralnim kretnjama.Kad su ga pitali koji je igrac na njega ostavio utisak,on kaze Rodrigez.

Bez dobrih lateralnih kretnji,nema igre u savremenoj kosarci.To je osnova po meni.Onda nadogradjujes sve ostalo.
Korisnikov avatar
By familija
Da, bas tako.. Parker pokazao da je klasa... Jedini koji ima to kod nas je Bogdan...Ako bude nastavio da radi., moze da postane veliki igrac...
Napisa jedan momak na nekom drugom forumu da DV ima magiju i carobnu formulu za pravljenje tima i igraca.... RAD RAD pa opet RAD RAD itd....
By strelac
Selekcija mladih igraca.
1.lateralne kretnje i to kaze struka.Za mene je Korpivica struka.Oni koji ih poseduju i od njih gledas ko moze,a ko ne.Mora da se menja iz korena selekcija mladih ,pa tek onda ovo sto kazes,rad,rad,rad.

Mi imamo Andrica koji nesme da spusti loptu i da krene levi dribling.Kako ce on da igra,a prosao sve mladje selekcije.Ne zna telom da izbaci igraca,tvrd.Da coskari u uglu i ceka povratni pas.Ma,to je proslost.

Pogledaj Bjelicu,koji je jedan od naih najboljih igraca.Mrtvo puvalo,kad su mu kretnje spore za igraca koji ima dobre kretnje.Nemoze da ga zaobidje.To moze da igra na klubskom nivou,kad je reprezentacija ,tesko.Koncentacija dobrih igraca,strana pomoci dobra i nema brale.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ne znam kako mozete da navijate za druge reprezentacije.Nije ovo Evroliga pa kad ispadne Partizan da navijate za Pao zbog Zeljka,za CSKA zbog nasih,za Barsu,Real...Ovo je takmicenje zemalja,a nasa zemlja je Srbija i samo za nju navijam.Drugi me ne interesuju.Neka Italija ili Litvanija osvoje prvenstvo,a jos bolje Ukrajina.
By Jaycee Carroll
Cibos napisao:@ Peja

I Peja, koliko cemo ih dobiti....jos malo pa debakl :clap:
Di si brate?I ja sam dalmantinac do kraja prvenstva :mrgreen:
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 100
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]