Stare teme
By strelac
Zex88 napisao:Dok je Covic bio na celu,mi smo uzimali zlata,a sad da se sutiramo u dupe ako budemo 7.

COVICU LEGENDO!!!
evo na delu kako je uzimao zlato
Korisnikov avatar
By Zex88
Kako,tu Spaniju smo dobili,samo smo pomogli Litvancima.. :P
A seniorska reprezentacija je takodje zlata osvajala namestajuci.. :P
By Jaycee Carroll
Ljudi nema sta da se ljutimo,znali smo da ce i jedni i drugi da biraju protivnika u 1/4 finalu.Spanci su odabrali,nadam se pogresnog protivnika i vec sam se kladio sa ortakom da Srbija dobija :dance: Ostale parove da prognoziramo:

Slovenija - Francuska - Gotivim oba sastava,vise Slovenckog,sansu su zaista 50-50,bice neizvesna utakmica.
Italija - Litva - Sanse su 45-55 u korist Litvanaca.I ovde se ocekuje neizvesna utakmica do samog finisa.
Hrvatska - Ukrajina - Hrvati na papiru imaju najlakseg protivnika,videcemo na terenu kako ce se pokazati,mozda neka samouvjerenost im se obije o glavi.Sanse 60-40 u korist kockastih.
Korisnikov avatar
By Peja
koja ironija, prvi mec spanci dobiju hrvate 30 razlike i pred 1/4 hrvati prvi u grupi a spanci poslednji
By White Dwarf
Mi smo se napunili samopouzdanjem....ionako to od nas, koji pratimo košarku,nitko nije vjerovao da ćemo se dići nakon tog poraza,još posebno tijekom tekme s gruzijom,kako smo se mučili s njima...već smo izgubili nadu.
Treba biti oprezan s Ukrajinom,već nekoliko prvenstava zaredom ispadamo u 1/4, kad treba stisnut mi podbacimo,ali tada smo imali bolje igrače.
Sada imamo slabiji roster,ali jaču momčad kao cjelina,više su povezani,igraju sa srcem.

U vezi prvenstva,osakaćeno je s mnogim izostancima, a i mislim da su mnogi precjenili i ovo što je došlo na prvenstvo.
Recimo Francuska,igra koju pokazuje Fra nema koga da strasi, losa kopija NBA tima.
Slovenija,koja je sindrom Turske,ovakva Slovenija s ovakvim rosterom nebi imala sto traziti bilo gdje izvan Slovenije. Zoran Dragic,Blazic,Balazic, o Joksimovicu da ne govorim,Vidmar-sirovina od igraca,sve su to slabi igraci koji igraju na euforiju, adrenalin, to ih nosi.
Italija,slab roster, i jos slabiji trener.

Grcima treba drugi trener,koji ce ih dovesti u red,roster je jako dobar.
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Drugari,ja se slazem...Namestali smo,ovo sa mladima je bas brutalno namestanje,kao ono sinoc od strane spanije...Namestali smo mi i u seniorskim ekipama,ali je bio drugaciji sistem takmicenja,i nije to bilo namestanje kao sinoc,nego smo neke utakmice igrali bez interesovanja za rezultat,odmarali smo se jer smo bili dovoljno jaki da dobijemo bilo koga,bilo kad,bilo gde...

Dakle,ja ne mislim da smo mi cvece,ne mislim da mi nikad nismo odigrali losije da bi se odmorili,ali smo bili ekipa koja je znala do zlata preko najacih ekipa pa i preko NBA reprezentacije...

Uz sve to,ne znam da li Spance pravda to sto smo mi ili jos neko to radio,da li sad treba da kazemo bravo majstori...pa i nas su pljuvali,posle ove utakmice o kojoj svi pricaju Srbija-Litvanija,brujala je cela Evropa,bila napravljenja FIBA komisija,vrli Sale Djordjevic javno u Spanskim i Italijanskim medijima izjavio da je ovo bruka od namestanja Srbije...Isti taj Sale,koji je znao da gubi od Ceske,od Italije,pa i Spanije,od ekipa koje smo posle u nokaut fazi urnisali sa po 15-20 razlike...

Ali Sale se u vreme izjave borio za mesto vidjenog trenera...nemojte da me vucete za jezik kad vas molim,posebno ne o nasim "legendama"...Vise mi je pun k... stereotipa o njima kao ljudinama,bili su igracine,kao ljudi...Moglo bi da se probere par momaka za popiti kafu,verujte mi !

Nije meni bolno sto su spanci namestili,kao sto rekosmo radilo se to i radice se,bolno mi je njihovo podcenjivanje...Znate drugovi,nije isto kad izgubis da ne bi protiv nekog igrao ili da taj neko ne bi prosao dalje zahvaljujuci tvojoj pobedi,i kad izgubis da bi bas sa nekim igrao...Kad neko ceka tvoj rezultat da bi prosao a jaci je realno od tebe i ti ne pobedis namerno,to je sportska sramota,anti sport i komercijala,ali taj neko je ipak sam kriv sto zavisi od tebe,na neki sumanut nacin moze se to posmatrati kao postovanje i strah,svakako je sramota,ali ... Kad se to desi mozemo da kazemo "namestili su jer nas se boje,postuju,respektuju" i dalje je to sramota ali nisi uvredjen kao kosarkas,kao covek,kao neko ko trenira ceo dan i pobedjuje...Kad neko izgubi da bi na tebe naleteo kaze ti "ne vredis nista,najmanje vredis od svih reprezentacija koje su u grupi i mada si prvi,smatram da cu da te pocistim jer si nekvalitetan" NIJE ISTO !!!!!!!

Kad neko izgubi da bi igrao protiv nekog ko je posteno odigrao i bio prvi u grupi,to je vec dirktno omalovazavanje,samar,potcenjivanje i uvreda kvaliteta i sposobnosti reprezentacije Srbije...

Da mi ne mesamo ovde babe i zabe,spanci su izgubili da bi igrali protiv nas,a ne da bi nas obisli ili da mi ne bi prosli dalje jer nas postuju i respektuju,naprotiv,oni su demonstrirarali nepostovanje kroz sportsku sramotu i uvredili ne samo te momke i strucni stab reprezentacije,nego sve nas koji tone energije odvajamo prateci svoj tim...

Kako je postovanje disciplina koja se vezba i uci,ja Boga molim da ih u 1/4 naucimo postovanju,ne samo njih nego i sve ostale koji bi ubuduce i pomislili da sa kosarkaskom reprezentacijom Srbije moze da se sprda i da se preko nje trazi laksi prolaz...

Na kraju,sad cemo da vidimo koliko ce da se FIBA zainteresuje za tok i rezultat utakmice,da li ce biti komisija,da li ce iko iz Spanije od igraca i trenera,posebno njihovih "legendi" da se oglasi ili je to oglasavanje samo Srpski specijalitet i dali FIBA komisija samo dezura da bi vecala o Srpskim rezultatima,o tome da li je lopta Barselone bila u cilindu obruca ili ne,da li samo mi treba uvek i svima sve da objasnjavamo i kad dobijemo i kad izgubimo !

I drago mi je da se ovako namestilo,drago mi je da ce ovi momci da budu suoceni sa uzasno jakom spanijom koja ih nepostuje,drago mi je sto su Dudi dirnuli u sujetu,a to je kardinalna greska,a od svega bi mi bilo najdraze da ih gledam u borbi za 5 mesto kako uce lekcije o postovanju i sportu !

Sabonis je jednom rekao "Nikad ne potcenjuj Srbiju,ni onda ako dovede 12 plejeva na takmicenje" ocigledno da spanci ovo nisu culi i nisu procitali,Daj Boze da sutra sami nauce !!!!
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
SASA BANJAC napisao:Kad neko izgubi da bi na tebe naleteo kaze ti "ne vredis nista,najmanje vredis od svih reprezentacija koje su u grupi i mada si prvi,smatram da cu da te pocistim jer si nekvalitetan" NIJE ISTO !!!!!!!
Slazem se Sale,ponizavajuce je...pa nismo mi Zair.Kako mozes da budes sportista i da odigras onako jadno kraj tekme.
Jebacemo im nanu naninu :dance:
vratice im se jebeno
Slika
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ovaj Saletov post da se postavi na vrh svake stranice, na svakoj temi na ovom forumu...

:clap: :clap: :clap:
Korisnikov avatar
By J.Erving
Kad vec pricamo o namestanju, i pominjemo da ima slucajeva kada su i nase ekipe radile takve stvari, mozda treba napomenuti da je to kod nas vise izuzetak, nego pravilo. Kod Spanaca je glumatanje redovna pojava i ne desava se sporadicno.

Svaki put kad su u prilici da nesto izmuljaju, izmuljace. I svi ce kukati i zaliti se nekoliko dana, kao pre nekoliko godina, i onda se sve zaboravi. Ako je nasa mlada selekcija za to jedno namestanje kaznjena nepozivanjem na neki turnir, cime su ovi spanski pasuljari kaznjeni za sve ove godine kukavicluka? Nista, niko od njih nece priznati, dzabe snimci i analize, pa i javna zgrazavanja selektora drugih reprezentacija, kao pre nekoliko godina.

Jedina kazna do sad im je bila ona Teova trojka pre tri godine. Nadam se da ce ovaj put jos gore da prodju.
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 100
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]