Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Na poluvremenu u dvoranu su usli Milos Vujanic, Vlado Scepanovic, Predrag Drobnjak i jos par likova sa njima iz sveta kosarke ali ne mogu se sjetiti ko su, ako neko zna neka napise.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By MileBL
BogdanB napisao:Samo rokaj :)

Nema vise :)
Mozda odem pogledati jos koju utakmicu drugog dela. Ulaznice su dosta skupe, 45€ je najjeftinija za donji nivo dvorane Stozice.
Korisnikov avatar
By kontrabas
Mile, pogledaj na ovom sajtu. Tu se neke ulaznice mogu naci i ponesto jeftinije, samo je potrebno pazljivo gledati. Ja sam pretrazivanjem dosao do 16strana sa ulaznicama. Negde je samo rec o slicicama a negde se jos nude karte za utakmice, koje su vec odigrane, tako da pazljivo pogledaj.
http://www.bolha.com/iskanje?q=Eurobask ... =1&page=16

Mene su najvise interesovale ove za utakmicu protiv Ukrajine, ali nekako razmisljam zasto bih samo jednu utakmicu gledao, interesovale su me sve u drugoj fazi, a to je vec teze naci, a i ne bih voleo sam da gledam. Listajuci forum stekao sam utisak da si samo jos ti sa foruma u Sloveniji, ne znam za Comija. Ima jedan lik prodaje ulaznicu koja navodno vazi za sve utakmice koje se igraju u Stozicama od druge faze pa nadalje - nisam znao da takve ulaznice uopste postoje - ali cena je naravno poprilicno paprena: 500€.
Korisnikov avatar
By rudonja
Sjajne slike!
Korisnikov avatar
By MileBL
BogdanB napisao:Je l' to imas neki profesionalni aparat ili nesto obicno?

Obicni, ali za mene je kao profesionalni, slikam samo na automatskem nacinu :)

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]