Stare teme
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
To je super, samo sad je malo kasno mozda. Mi boranija iz sredine nemamo para da se borimo sa vrhom.
To je trebalo na pocetku uraditi.
Da bi jos bilo zanimljivije trebalo je smisliti neke kazne i nagrade, jer tek tada ce biti najbolje.
Mada ja sam za, cisto da bude zanimljivo i ako te kazne nisu mnogo ostre :)
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Tacno je to da nije sad ista pocetna pozicija svih zbog novca...Ali jbg, tek sam pred proslo kolo saznao za ovaj program, nisam znao ranije...A za proslo nije imalo vremena, pa kontam da od sledeceg krenemo...
Jbg, ionako se zezamo, kao da je bitno ko ce da pobedi :banana-fingers:
Korisnikov avatar
By marvel
Super je predlog za uporedu ligu sa sistemom "head to head". Mada bi svakako bilo pravednije da smo krenuli od starta ABA lige sa tim, dok smo svi imali isto novca za sastavljanje ekipa. Medjutim nije ni donji dom bez sansi, jer su mnogi od ovih trenutno skupljih igraca u losoj formi ili skloni kiksevima, pa se i sa manje para, uz dobar izbor i naravno uvek neophodan faktor srece, moze napraviti konkurentna ekipa za jedan na jedan...
Ako krenemo sa tom ligom mislim da ce ne retko jeftinije ekipe da skidaju skalp ovim skupljim... :character-jason:
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Mozemo u principu da krenemo kad hocete, ali onda moze manje igraca da igra, jer je manje kola do kraja... U sustini nije fail ni sad da krenemo, ali kako se dogovorimo, meni je svejedno...
Korisnikov avatar
By Gale
Evo i ja hoću. Nerviranje direktnog protivnika bi mi ulepšalo dan, posebno ako je taj protivnik rodela.

U kolu pred nama očekujem bedan učinak. Planinić ide na Bejnsa. Ta dva heroja su mi u poslednjim kolima donosila glavninu indeksa, a sada će se, verovatno,
međusobno neutralisati (tj. pre verujem da će Bejns da se zaplete u probleme sa ličnim greškama). Ta situacija glavni teret prebacuje na preostala dva
centarska heroja, Lee-ja (koji ide na Zvezdu, znači, mrka kapa) i Badera -a samo Svevišnji zna da li će Bader imati indeks 2 ili 32.

Od krila odavno ne očekujem ništa. Dakle, zaebato.
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Posto je ovo dobra zajebancija evo ubacite i mene. I da se ppobjeda nad Banjcem racuna sa koeficijentom 0.3 jer samo levat moze izgubit od njega.
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
texxxdrummer napisao:Posto je ovo dobra zajebancija evo ubacite i mene. I da se ppobjeda nad Banjcem racuna sa koeficijentom 0.3 jer samo levat moze izgubit od njega.
Jaoooo Brkati olose,samo malo da imam bolju ekipu,ja bih te izazvao,ali posto vise i ne znam ko mi je u ekipi nisam bio na fantasy-u od 3 kola,mogu samo da kazem sledece I DALJE TVRDIM NEPOBEDIV SAM !!!!!!
:whistle:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 105
Svaštara

Ja sad uspavao dete i vidim. Sok. Mlad covek. :sh[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27