u gomili remiksa, rimejka, kovera i sl. teško je naći nešto smisleno da je urađeno.
Dino Dvornik je nakon smrti postao popularan i među širim masama, a naš simpa bendić je po meni jako dobro odradio "Manijaka".
paranoja uzela mi dušu, sve mi uzela
Drex napisao:u gomili remiksa, rimejka, kovera i sl. teško je naći nešto smisleno da je urađeno.
Dino Dvornik je nakon smrti postao popularan i među širim masama, a naš simpa bendić je po meni jako dobro odradio "Manijaka".
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Kum Žoržo napisao:Evo jos jedne pesme iz istog filma... Naravno najboljaDrex napisao:u gomili remiksa, rimejka, kovera i sl. teško je naći nešto smisleno da je urađeno.
Uf, bas su mu jebali kevu. Vrhunska obrada. Cak mi se i vise svidja nego original, sto se maltene pa ne desava.
Evo jos jedna pesma iz istog filma
HAZARDER
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"
"Ako sve vidi, što se pravi blesav, što ne otera sva govna u nebesa"
"Sto manje, dijete, znas, to si manje nesretan"
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.