Sve o klađenju i kladionicama
By Jaycee Carroll
Felisijano majko ti jebem,krv krvavi ti jebem,gubi 4:5 u 4 set ima 30:00 meni treba da uzme jos jedan gem,i ovaj konj izgubi 4 poena zaredom na svoj servis,umri komunjaru jedan.Igrao sam over 41,5 gemova na kraju samo 40.
By Jaycee Carroll
Jao ljudi da ne poverujete dobio sam posle 8 meseci pauze(poslednji dobitak u decembru),a igrma skoro svaki dan :lol: Za 1 euro sam uzeo skoro 45,nije lose,konacno je maler razbijen,ocekujem da od danas budem mnogo uspesniji,juce sam imao mnogo srece,jer je PSZ u 83 minutu poravno,a u poslednji sekund 95 minute dosao do pobede protiv Bordoa,takodje Lokeren okrenuo bio prelaz 2:1,bolivijski The Strongest okrenuo,Dinamo zabio na kraju tako da jako sam srece imao juce,hvala bogu,zasluzio sam:

Psg - Bordeaux - 1 2:1
The Strongest - Universitario - 1 2:1
Dinamo.ZG - Split - 1 1:0
Lokeren - Mons - 1 2:1
NEC - Groningen - 3+ 1:4
Cruzeiro - Coritiba - 1 1:0
Everton - Real Madrid - 2-2&3+ (0:2) 1:2 FT
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Jaycee Carroll napisao:Jao ljudi da ne poverujete dobio sam posle 8 meseci pauze(poslednji dobitak u decembru),a igrma skoro svaki dan :lol: Za 1 euro sam uzeo skoro 45,nije lose,konacno je maler razbijen,ocekujem da od danas budem mnogo uspesniji,juce sam imao mnogo srece,jer je PSZ u 83 minutu poravno,a u poslednji sekund 95 minute dosao do pobede protiv Bordoa,takodje Lokeren okrenuo bio prelaz 2:1,bolivijski The Strongest okrenuo,Dinamo zabio na kraju tako da jako sam srece imao juce,hvala bogu,zasluzio sam:

Psg - Bordeaux - 1 2:1
The Strongest - Universitario - 1 2:1
Dinamo.ZG - Split - 1 1:0
Lokeren - Mons - 1 2:1
NEC - Groningen - 3+ 1:4
Cruzeiro - Coritiba - 1 1:0
Everton - Real Madrid - 2-2&3+ (0:2) 1:2 FT
:clap: :clap:

fino dzejsaro ja sam planirao juce da odigram na Lokeren Dinamo i PSG ali nisam stigao
By Jaycee Carroll
I ova subota je prosla dobro,posle 8 meseci posta,2 vezana dobitaka(u samo nedelju dana) :dance:

Psv - Nec - 1-1&3+
Pfc - Pazar - 1&3+
Augsburg - Dortmund - 2
Arau - Jang Bojs - 3+
Porto - Gimaraes - 1
Lil - Lorient - 1

15 kvota :violin:
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27