Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Karaburac
A jbg, mozda neki licni afinitet. Obozavam Pociusa, izgleda da sam slab na te igrace koji nemaju jedan prst :lol:
By Jaycee Carroll
Karaburac napisao:A jbg, mozda neki licni afinitet. Obozavam Pociusa, izgleda da sam slab na te igrace koji nemaju jedan prst :lol:
To stoji da je odlican igrac,ali ako ne moze da pruzi maximum bolje povesti Maciulisa koji je igrao u zivotnu formu ove sezone,a i mislim da ce Kleiza vise na 4 igrati.
Korisnikov avatar
By gramada
Za Grcku nece igrati Sofo i Nik Kalates ali su ipak jak sastav, e sad zavisi voljni moemat.

Sto se tice turaka oni su po imenima uvek dobar sastav ali nekako kad je najbitnije odigraju lose, medalje su osvojili 2001 kao domacini i 2010 kao domacini poznato nam pod kojim okolnostima, znaci da su ekipa na inspiraciju domaceg terena.

Po jacini sastva Spanci,Litvanci i Grci sto nemora znaciit i dobar plasman neko ce od njih otpasti od medalje a prikljuciti se neka druga ekipa iz drugog plana nadem se tacemo to biti mi.
By Jaycee Carroll
@Duka

Pratio sam ovaj turnir u Francusku koji su osvojili Grci,u 1/2 pobedili su Njemacku sa 80:52,dok u finalu su tukli trikolore sa 79:67,na ovaj turnir su igrali sledeca 12 igraca:

1.Slukas/Zisis
2.Katsivelis/Vasiliadis
3.Papanikolau/Perperoglu/Bramos
4.Fotsis/Printezis/Kavadas
5.Mavrokefalidis/Vujukas

Zar nije i Spanulis najavio ucesce na EP?Tu mi jos nedostaje Kajmakoglu,jer sigurno je bolji od Kavadasa.
Korisnikov avatar
By gramada
Jeste da su pripremne utakmice jedno takmicarske utakmice drugo ali sta se desava ovo sa Hrvatskom repr. prosto nemoguce.

Makedonci pojacani sa Gecevskim jako bitan irac za njih, sad su 30% jaci

CG za njih ne bi mogo nista da predvidim ipak Luka Pavicevic je jako dobar trener

BIH e oni su mi totalna nepoznanica stim da teletovic je dosao skroz nespreman.

Bice interesantna pozicija za 2 i 3 izmedju ove 4 repr., ako pozicija 1 je rezervisana za Litvaniju, kao i to da ce Letonija nekome pokvariti raspolozenje.
Korisnikov avatar
By familija
Citam ovo malo koliko mogu, i vidim da mnogi zaboravljaju Francuze...
Sa Parkerom su barabar sa Spancima...tu su jos Grci i LItvanci..Iz drugog plana, Slovenija (zato sto je domacin), Makedonija (vrlo iskusna i zajebana reprezentacija) Hrvatska, Turska, eventualno Rusija i Italija..nadam se da i mi mozemo u ovu drugu grupu, tj da iznenadimo dobrim igrama i rezultatom, mada licno nisam optimista.. :think: :snooty:
By PREDSEDNIK
Mislim da je Francuzima bitnije igranje Batuma, ali nedvosmisleno on i Parker su igrači kakve nemaju druge reprezentacije.
Korisnikov avatar
By zola
Peja napisao:
Karaburac napisao:@Peja

iskreno, ja mislim da Turci do medalje mogu samo u Turskoj.
Dobro nisam ni mislio da mogu bas do finala ali 1/4 mislim da je realan domet pa u zavisnosti od protivnika i forme ko zna...
Inace to da osvajaju samo u Turskoj je surova realnost koja meni nije bas najjasnija s obzirom na igracki kadar, mozda imaju problem da se motivisu kad igraju tamo negde u Poljskoj ili Litvaniji
Kad pogledas imaju jaku centarsku liniju, imaju Hida, Preldzica, Tanjevica na klupi a opet niko ih ne shvata kao neku pretnju
Turci su izuzetno tanki na pleju i beku, a bez toga ne mozes da napravis iole ozbiljniji rezultat. Onan je mator, a Arslan, Ermis, Balbaj ispod prosecni igraci. Plus Hido i Iljasova u reprezentaciji igraju poprilicno divlje
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 368

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da j[…]