Stare teme
Korisnikov avatar
By dachakg
Znaci MZT kompletirao ekipu:

Otasevic,Stojanovski O.,Kostoski
Dejvis,Sinovec
Stojanovski D.,Markovski
Rejnolds,Lucic,Cekovski
Gecevski,Nikolovski

Svaka cast za brzinu formiranja tima! Sasvim solidno izgleda ovaj roster,mada su prilicno tanki na pleju,i rekao bih na centru (da je Gecevski par godina mladji,to bi totalno promenilo situaciju),mada pretpostavljam da ce Vlada ovog Amera da vise koristi na petici,da bi dao prostora Cekovskom i Lucicu na cetvorci! u svakom slucaju opet ce biti tvrd orah svakome!
By Jaycee Carroll
Ako nesto ne znas,bolje pitaj ne da lupas.Damjan je produzio ugovor pre nekih mesec dana.Dejvis je trojka,a Damjan 2(igra prinudno na 3).Lucic,Gecevski,Cekovski,Reynolds,Nikolovski svi oni mogu da igraju i 4 i 5 poziciju podjenako dobro.
Korisnikov avatar
By dachakg
Jaycee Carroll napisao:Ako nesto ne znas,bolje pitaj ne da lupas.Damjan je produzio ugovor pre nekih mesec dana.Dejvis je trojka,a Damjan 2(igra prinudno na 3).Lucic,Gecevski,Cekovski,Reynolds,Nikolovski svi oni mogu da igraju i 4 i 5 poziciju podjenako dobro.
Decko,ja sam sastav skinuo sa vikipedije,a i sa zvanicne stranice aba lige! Sto se mene tice moze i Otasevic da igra centra,ovo je bilo samo.moje misljenje! I ne znam sta si ti to napisao novo pa da si me ispravio!? Procitaj molo bolje post sledeci put!
Korisnikov avatar
By Mutinjo
@Jaycee, u pravu je Antoine, nema razloga da mu se tako obracas. Nije tebe ni pomenuo, napisao je ono sto zna ili je video tako. Ako nije u pravu, lepo mu reci, a ne tako.

Kakve se sve gluposti pisu, ne vidim sta je ovde toliki problem...
By Jaycee Carroll
Mutinjo napisao:@Jaycee, u pravu je Antoine, nema razloga da mu se tako obracas. Nije tebe ni pomenuo, napisao je ono sto zna ili je video tako. Ako nije u pravu, lepo mu reci, a ne tako.

Kakve se sve gluposti pisu, ne vidim sta je ovde toliki problem...
Problem je jer vi KG ne znate da se zezate ili uvek imate neukusne sale.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 37
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]