Stare teme
By bunja95
Da su isli Rebic,Salic,Jokic....mi bi postali Prvaci Evrope,svi su pricali o generaciji 95,kako je najtalentovanija mislim da su oni potvrdili to..
Da li se evropska i svetska prvenstva igraju svake godine za mladje kategorije?
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Posetilac

Pusica je mozda ponajbolji asistent ove ekipe, ali prilicno slaba minutaza u skoro svim mecevima izuzev prvog.
By milanezija
bunja95 napisao:Da su isli Rebic,Salic,Jokic....mi bi postali Prvaci Evrope,svi su pricali o generaciji 95,kako je najtalentovanija mislim da su oni potvrdili to..
Da li se evropska i svetska prvenstva igraju svake godine za mladje kategorije?
Svetsko je svake 2, a evropska su svake
Korisnikov avatar
By Jomer
Gledam statistiku Magdevskog na u 18 EP B divizija, jeste godinu mladji ali nista specijalno, po meni da je neki top talenat trebao je da pojede sve tamo, jer ipak je to B, mozda je Dzejsi gledao neku tekmu posto se odrzava dole
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Jomer

Ta B divizija ima neke sasvim zanimljive igrace. Drugo Magdevski je najveci potencijal zbog odbranbenih mogucnosti, a to se slabo vidi preko statistike.
By Edibledi
Karaburac napisao:@Jomer

Ta B divizija ima neke sasvim zanimljive igrace. Drugo Magdevski je najveci potencijal zbog odbranbenih mogucnosti, a to se slabo vidi preko statistike.
A tek C :)!
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... 92236.html

Alessandro Generale, godinu dana mlađi 14.04.1996, visok 188cm. Ima po utakmici 21.3p, 8.5sk, 2as i čak 5.3 ukradenih lopti po utakmici. Jeste da je slaba konkurencija i da to može da zavara ali je godinu dana mlađi I protiv Andore je imao 22poena (bacanja 12/13, za 2p - 5/9, za 3p - 0/1), 7sk, 5as i 7ul, za 40 minuta.
Rođen u Italiji, igra za Kneževinu Monako.
Moldavac Solopa je visok 202, ima 37.5p, 14sk, 6.3 as, 2.3ul, 1.5bl po utakmici. Postao punoletan pre 12 dana. To treba uzimati i potpisivati, odmah... čim skinu blokadu računa.
Poslednja izmena od Edibledi u Ned Jul 28, 2013 1:24 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 18

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]