Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ma nista JohnyzKD, nadam se da ce uskoro KSS da pocne da kaci i utakmice JJL na zvanican sajt, kao sto to radi sa utakmicama prve muske lige. Licno bih mnogo rado gledao utakmice JJL, ali trenutno mrka kapa.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ko nema SK prime, moze ovde da gleda utakmicu http://www.streamhunter.eu/basketball-l ... video.html

Ajmo momci, samo jako do pobede!

EDIT: Ubijaju nas Turci na skoku, ali nismo losi. Ima igraca koji su mi zanimljivi. Na primer ovog Ljubenkovica prvi put gledam i deluje zanimljivo. Djukanovic ima odlicnu ruku, ali selekcija mu je krajnje upitna. Jugovic i Jaramaz nisu na nivou. Pusica onako, nije lose odigrao ono malo sto je bio na terenu. Veljkovic se bori sa ovim turskim tornjevima solidno. Zagorac je ponajbolje odigrao prvo poluvreme.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ajd skok,nego poeni iz kontre 17-2 za Turke..
Korisnikov avatar
By Karaburac
Vidis nisam zapazio taj podatak :?

Nije mi bas jasno kako to moze da im se dogodi, realno smo brzi od njih. Mada imali smo dosta glupih poteza.

Posle nas igraaju Francuzi i Spanci, bice zanimljiv mec.
Korisnikov avatar
By djokonda
Ja sam nesto uspevam preko livescore-a da pratim...jbm ti onog ko izmislio rad petkom...ma rad generalno. Pa i nije bas da su nas ubili skokom imajuci u vidu koliko su visi od nas...na poluvremenu je 7-7 odnos u ofanzivnim skokovima. Ubise nas u tranziciji...rekao bih...17-2 za njih. S druge strane...mi imamo 13-2 u poenima iz drugog napada. Inace, Pusica ima dosta slabu minutazu u poslednjih nekoliko utakmica, a sasvim su mu solidne statistike.
Korisnikov avatar
By Jomer
Bucan treba da bude primer ostalim trenerima kako se vode mladje selekcije, konkretno na napad mislim, gde daje slobodu svim igracima u kreiranju akcija i razvija njihove individualne sposobnosti
Korisnikov avatar
By Zex88
Jbg imali smo dosta gluposti,kako smo nekad igrali i pored loseg skoka rezultat je odlican..
Moze ovo da se dobije samo malo vise koncentracije..
By Edibledi
Украдене лопте 6-0 за Турску, воде у блокадама 2-0, игубљене лопте 8-3 за нас, асистенције 9-5 за нас, у скоковима водимо 25-20 (скокови у нападу 7-7).
Много лопти смо олако изгубили. Само 9 фаулова за полувреме, што даје за резултат да су нас напунили из контри, пошто се не сећам да смо неку контру прекинули фаулом, па макар и намеран да је био.
Овде је статистика лепо показала стањ на терену.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 18

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]