Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ne znam koliko su Slovenci dobar reper, ali u svakom slucaju raduje ovakva igra. Igramo bez dva najbolja centra u ovom godistu (Ristic, Salic) i dva najbolja krilna centra (Jokic, Tejic), kao i bez Gudurica i Rebica koji bi sigurno mogli da imaju ulogu u ovom timu, ali opet ne osecam kao da smo nesto ozbiljno oslabljeni. Mislim da ovi momci mogu zaista puno i nadam se da ce to i pokazati.
By sasa 076
Karaburac slazemo se brate mislim da niko od nas ne moze da sagleda realno koliko moze ova ekipa niti ja cuda ocekujem , jer igra bez 6 ljudi koji bi tu igrali sigurno rebic kao plej guduric kao startno krilo , prve dve cetrvorke Jokica i Tejica i dve najbolje petice Salica i Ristica steta sto su nas povrede sasekle , ali dobro ja se nadam 1/4 finalu a onda je sve moguce, ja mislim da ce sport klub da prenosu tekme od druge faze pa cemo moci nesto i da gledamo koliko vidim ima strim za letonce ali za ostale nema ako neko navata za sutra neka pusti, na fiba europe ima izvestaj pretpostavljam i hajlajts da ce da izadje
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Sasa ja moram da priznam da sam pomalo sebican jer sam sve gore navedene momke vec gledao, a ove neke koji su dobili sansu umesto njih nisam i radujem se tome sto cu imati prilike da ih ispratim pre svega Ljubenkovica, Apica, Bursaca, Vucetica i Davidovca. Ne igranje gore navedenih igraca ide ovima u prilog i mozda ce neko sasvim nenadano iskociti. Inace iako su Rebic i Guduric trenutno bolji od nekih igraca ovde, smatram da ima momaka sa vecim potencijalom u ovoj ekipi od njih dvojice.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Prvo ne znam sta gledate vrlo dobro se zna da je Zvezda zabranila igracima da igraju.Verovatno je ta odluka i ostala na snazi jer su ove povrede sumljive.
Pusica odlican steta sto nije imao jos jedan skok i jos jednu asistenciju
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]