Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Nookie
Zak Vilnev bog i batina :D
Ne znam zasto,al njega sam jako gotivio....Sumija nikad nisam mogao da smislim...
Korisnikov avatar
By Zex88
Indijanapolis je od 2001 krenuo ako se secam..Bio je problem sa nekom krivinom i gumama,pa su svi sa bridzstoun(ili miselin) odustali pre starta..Davno bilo..
Da je Knofi tu,objasnio bi brzo..

Takodje ostala mi je u secanju trka,Barselona,Hakinen sve vreme vodi i 5-6 krugova pre kraja mu rikne motor i Sumi uzme trku. :)
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
...i meni po onoj magli kad su se klali Mika i Mihael neke tamo sezone...ispadne Hakinen, Sumaheru otvoren put ka pobedi (a mozda i tituli, razlika je bila bod ili dva)
I jebeni Kultard (Hakinenov otadzbinski iz McLarena) mu se namesti i iskida mu tocak :lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
Sumaher je imao srece sto je uvek bio glavna zvezda,secam se sramne naredbe Barikelu da stane na cilju u Austriji i propusti Sumahera..
Dok su se Mika i Dejvid redovno klali.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Zex88 napisao:Indijanapolis je od 2001 krenuo ako se secam..Bio je problem sa nekom krivinom i gumama,pa su svi sa bridzstoun(ili miselin) odustali pre starta..Davno bilo..
Da je Knofi tu,objasnio bi brzo..

Takodje ostala mi je u secanju trka,Barselona,Hakinen sve vreme vodi i 5-6 krugova pre kraja mu rikne motor i Sumi uzme trku. :)
Tako bilo i u pretporsloj trci,Fetelu riknula lamela i Rozberg uzme trku.
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
By flameni
Zex88 napisao:Sumaher je imao srece sto je uvek bio glavna zvezda,secam se sramne naredbe Barikelu da stane na cilju u Austriji i propusti Sumahera..
Realno Sumi je legenda i rodjeni sampion.
Titule u Benetonu su epska prica.Osvajanje druge sam gledao, i tad sam poceo da pratim F1 i Sumija
Korisnikov avatar
By Zex88
Ne kazem da nije,ali je i tacno da su morali da mu sklone kolege,
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
flameni napisao:
Zex88 napisao:Sumaher je imao srece sto je uvek bio glavna zvezda,secam se sramne naredbe Barikelu da stane na cilju u Austriji i propusti Sumahera..
Titule u Benetonu su epska prica.Osvajanje druge sam gledao, i tad sam poceo da pratim F1 i Sumija
...mada sam tad imao 2 godine i 194 dana...
By flameni
Yopitsch-Kurz napisao:
flameni napisao:
...mada sam tad imao 2 godine i 194 dana...

to sto se tebi cini da si stariji od fosila ne znaci da su ostali obilicevo godiste, kucko!
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 36
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Ја се не могу отети утиску да би Радоња губио екип[…]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]