Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By BogdanB
Da se Veberu nije ovo desilo,ko zna koji bi bio. Posle toga je krenuo sa zadnje pozicije
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
:lol:

Nisam gledao trku,posto SK nije prenosio,ali pogledao sam pocetak i kraj na internetu. SJebo Red Bul Hamiltona na pocetku samo tako,a posle na kraju Kimiju ja mislim da je falio jedan krug da stigne Fetela.
Korisnikov avatar
By Nookie
U pola 10 na sport klubu ima repriza...prenosilu su inace na SK3...
Ovo je mozda jedina greska mehanicara red bulla u poslednje 3 godine...kako ga grunula guma,strasno
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Zex88 napisao:To su bili moji poceci pracenja F1..
Tu su bili Montoja(Bmw Vilijams),Kimi(Zauber),Alonso(Minardi)..
Sumaher(Ferari),Ralf(Tojota ili Bmw prvo?),Panis,Baton,Truli(Dzordan),Masa(Zauber),Barikelo,Kultard i Mika u Meklarenu..
Jao da, ti si mladji.. Montoja u to vreme kad sam ja poceo da pratim jos nije bio u F1.
Stariji Sumaher u Benetonu, mladji se jos nije prikljucio.. to je bilo '94. i '95. kad je Sumi uzeo prve 2 titule
Ferari tad (po mom misljenju a koliko li je relevantno misljenje klinca od 12, 13 godina) krsina od ekipe. Alezi i Berger vozaci. Jbte sad gledam, i Najdzel Mensel je jos vozio u to vreme
Sumi i Dejmon Hil, koje je to klanje bilo ...

Katajama, Pedro Diniz, Lavadji, Panis, Dzoni Herbert i naravno jedan i neponovljivi Mika Salo :)
By kosta76
...Kolumbijac nije znao za taktiku, preticao u krivini, na kisi...Samo gas i do kraja
Ja sam se kladio sa ortakom na faksu da li ce lik zavrsiti trku, a ne da li ce pobediti :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja sam odrastao na duelu Mihael vs Mika(Kultard)..Poceo da navijam za Ferari jer je crven,Meklaren mi bio partizanovski i eto 15 godina i dalje bodrim
Slika

Ne znam da li se secas one trke u SAD kad je na startu bilo samo 6 bolida,Ferari,Minardi i da li Dzordan..

A kultne ekipe su mi Prost,BAR,Minardi,Dzordan,Stjuart,Beneton..
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
U to vreme :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer: se Indijanapolis nije ni vozio cini mi se.
Ne secam se toga sto si velio al' se secam kad su trojica zavrsila Monako... Panis - prva (i jedina) pobeda
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 36
NBA

Topic za sve ovo bavljenje kosarkom ima 3 meseca i[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Ocekujem najgoru ekipu u istoriji kluba gde se ne […]

Vratiću se na nešto što smo Karabura[…]