Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Bravo likane, 32-bitni procesor "ne vidi" vise od 3.46 GB memorije, ma koliko ti natrpao u plocu. Tako da ako ti procesor ne podrzava to nece bas ici :)
Korisnikov avatar
By Jomer
@lika @texx jeste 32 bit windo, hvala puno momci , videcu da nabacim 64 bit, nisam izvaljivao zadnjih pola godine ovo
Korisnikov avatar
By BogdanB
Pro cycling koji skidamo je 2012,a ne 2013. Tacno sam znao da su samo promenili naziv.
Korisnikov avatar
By rudonja
Menadzera nikad nisam igrao, cak ne znam ni kako izgleda igrica. Jednostavno, fudbal me smara u svim oblicima.

Peglao sam klasican Warcraft 3 i GTA 3. Igrao sam i Stronghold, i to mi je jedna od omiljenijih igrica. Preporucio bih i stare igrice Curse of Monkey Island i Grim Fandango.

Nemam nista instalirano vec godinama.
Korisnikov avatar
By Kure
rudonja napisao:Menadzera nikad nisam igrao, cak ne znam ni kako izgleda igrica. Jednostavno, fudbal me smara u svim oblicima.

Peglao sam klasican Warcraft 3 i GTA 3. Igrao sam i Stronghold, i to mi je jedna od omiljenijih igrica. Preporucio bih i stare igrice Curse of Monkey Island i Grim Fandango.

Nemam nista instalirano vec godinama.
Majke mi rudonja ovako te zamišljam:
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By rudonja
hahahaha sjajno. Jesi li to zakljucio striktno na osnovu igrica koje sam spomenuo ili na osnovu moje celokupne e-persone?
Korisnikov avatar
By Kure
rudonja napisao:hahahaha sjajno. Jesi li to zakljucio striktno na osnovu igrica koje sam spomenuo ili na osnovu moje celokupne e-persone?
Pa imaš te konzervativne stavove povodom svega...
Jbg, kako bi ti rekao flameni i ja smo radikali-sirovine, ti si mi nešto kao Dveri ultra bogougodan-klerik tip... :lol:

Naravno sve u pozitivnom smislu... Ne mislim da si zatucan ili nešto slično...

Imam ja drugara koji je takav tip, od prvog srednje u 7:00 svaki jebeni dan seda u kafanu "Valjevo" otvara Politiku, uz reči "Mala crna kafa, al' ako je crna nije udovica, daj i dupli vinjak.". :lol:
On čovek do nedavno (do pre pet-šest godina) nije hteo da pogleda nijedan holivudski film... Jednostavno boemčina je, ovo vreme nije za njega, ne ferma on te tehnologije, kontam da bi se osećao bolje da se rodio pre 150 godina...
Korisnikov avatar
By rudonja
razumem, ali ne znam sta je konzervativno u nevoljenju fudbala. Igrice koje sam spomenuo su u svoje vreme bili bestseleri.

U kontekstu video igara, shvatio sam da mnogo trose covekovo vreme. Pogotovo sportske i pucacke igrice.
Korisnikov avatar
By Gale
Rodela i ja smo se složili u ovoj predstavi rudonje :

Slika

Obrazloženje : Dobrovoljno gasi klimu na +45 , radi one najdosadnije vežbe za ove ili one mišiće (za povećanje odraza, npr.)
Korisnikov avatar
By Karaburac
vezbe za povecanje odraza su meni apsolutni hit u odnosu na suvoparno trcanje. Pre bih gledao Cigane u kraju kako glodju kosku nego trcao 10 minuta u kontinuitetu.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 57

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]