Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
Ono sto mene boli je sto su Spanci imali jednu generaciju (gasolovu) koja je bila dobra u ovim mladjim takmicenjima i od nje su napravili najbolji tim u istoriji njihove drzave.
Mi svake dve godine imamo tim sa njihovim potencijalom i nista ne uradimo
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Kure

Pazi ni ja nisam previse gledao Amere. Gledao sam ih protiv Kanade (dok nisu krenuli da se odlepljuju) i drugo poluvreme protiv Litvanije (kad su ih stvarno zestoko silovali). Ono sto sam primetio je da je kljucna stvar u njihovoj igri njihov presing na bekove preko celog terena iz tog presinga sve ide. Kada ukradu par lopti i daju lake poene oni dobiju krila, rastrce se, pogadjaju trojke, ma sve im ide od ruke. Medjutim kada nema tih lako ukradenih lopti, kada si primorani da igraju i pozicioni napad i pozicionu odbranu onda krecu problemi. Znaci najbitnija stavka po mom misljenju je smanjiti greske u prevodjenju lopte na minimum.

U napadu vrteti pik Micic-Milutinov i gurati lopte na visoke igrace i to na Salica kad je na centru i na Jankovica i Jokica kada su na cetvorci. Nasi spoljni igraci ce morati da kaznjavaju skupljanja na niskom postu. Zbog toga bih ja dao par minuta Andjusicu, a mnogo ocekujem od Andrica, Novaka i Pota da pogadjaju te suteve. Jokic mislim da je igrac koji moze u napadu velike probleme da pravi americkim cetvorkama, kao sto mislim da ce moci dosta dobro da asistira nasim bekovima ukoliko ga skupe.

Sto se odbrane tice zona je definitinvno nesto sto treba probati, mada bih ja prvo probao sa igrom covek na coveka jedino bih rekao nasim igracima da se povuku igracu sa loptom. Znaci pritisak na prvi pas (koliko toliko) da se izbegnu spot up sutevi sa distance, a terati ih na sut iz driblinga. Ameri nisu disciplinovani, ako im sprecimo tranziciju u pozicionom napadu mozemo da im pariramo. Zao mi je sto nismo malo vise razigrali Dobrica do sada, mislim da bi on mogao dosta da pruzi u eventualnoj zonskoj odbrani, kao i u skoku protiv americkih atleta. Licno bih i Milosu Jankovicu dao jedno 3-4 minuta cisto da napravi 5 kvalitetnih jakih faulova samo malo da osete tvrdo.
Korisnikov avatar
By Lepus
Da, samo sto su Spanci pobjedjivali na vic, smek u igri, a to su kasnije prenijeli i u seniore. A, mi pobjedjujemo sablonskom igrom sa bezbroj taktickih varijanti. A, to sto nam je pola igraca tehnicki i fizicki na nivou kadeta, nikom nista.

Ono juce je bio ocaj od igre. Protiv tima koji ima jednog i po igraca mi vecinu vremena nismo imali ideju kako da damo kos. U drugom poluvremenu skoro svaki napad smo bezidejno vrtili loptu u krug, onda je uvaljivali Micicu koji je pokusavao nesto napraviti.

Sto se tice utakmice sa Amerima, na osnovu onog sto sam gledao i njih i nas, ne vjerujem da imamo ikakve sanse. Pod kosem ce nas sahraniti (a mnogo bih volio da me nasi demantuju). A, vjerujem da ni Vasa nece ponovoti izdanje sa prosle utakmice protiv njih, pogotovo izbaciti Smarta faulovima.
Zonu ne bih igrao pa makar izgubio 100 razlike. Ako hocemo biti najbolji, moram igrati sa najboljima covjek na covjeka. Samo to nam moze donjeti napredak igraca u buducem vremenu.
Korisnikov avatar
By familija
Usa:Srbija 71:62...

Ostalih 7 utakmica rezultat je u proseku 101,4 : 53,8 (+46,6)!!!!

Dakle, rezultati su im impresivni..ali ono sto upada prvo u oci da mi u utakmici sa njima nismo dali puno vise poena nego sto oni primaju (62 naspram 53,8) ali smo ih sveli na 71 poen (30 manje nego sto daju ostalim ekipama)!!
Dakle imamo mi konja za trku sa njima, ali..
Oni su fizicki izuzetno dominantni, i ako upadnemo u trku sa njima, mi nema tu sta da trazimo...Dakle, moramo maksimalno usporiti igru, igrati sto vise pozicione napade i zavrsavati ih na isteku napada (20-24 sekunde)..seci kontranapade po cenu i da lako izlazimo iz bonusa, ne dozvoliti im lake poene, dakle ako treba na liniju bacanja, nek ih zarade tamo..i malo se kockati sa njihovim sutem..ako ih ne krene, tu smo...sto vise utakmica bude egal oni ce igrati sve teze...I u prvoj utakmici je posle nekih 32-33 minuta bilo samo +4 za njih..dakle, hladne glave sto duze...Oni su tipicna americka ekipa koja takticki jako lose igra egal utakmice (primer Indijanapolis 2002 ili Lebron i kompanija protiv Dalasa..) Dakle igraju jednolicno i preedvidljivo kada gube, slabo je tu nekih taktickih ekipnih varijanti da iznenade protivnika, vec igraju 1 na 1 tako sto loptu uzima najbolji igrac...

Ajmo momci muski pa sta bude... :banana-angel: :romance-grouphug: :handgestures-thumbupleft: :handgestures-thumbupright:
By milanezija
Izgleda da ide na RTS 1, pošto je na 2 odbojka.

Divac je ovo zviždao u Indijanapolisu pred meč sa njima, mogao bi sad Nikolica njegovim putem
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
:greetings-clappingorange: :greetings-clappingyellow: :greetings-clapyellow:
Korisnikov avatar
By Kure
БОРБА БРЕ!!!!!!!
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 61
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]