Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By zola
BogdanB napisao:
zola napisao:Kakva dominacija Fruma. Mislim da je pobednik odlucen
Ubio ih Skaj.
Trka jos traje,nikad se ne zna.
Gde nije gotova. Jesi video kako lik pedala? Opusteno je mogao jos 5km uzbrdo da ide, a Kontador se raspadao. Slek je nacisto pukao, kasnio je 3 minuta. Frum bi i prosle godine dobio, nego je morao na par brda da ceka Viginsa, jer mu je bio pomocni vozac
Korisnikov avatar
By BogdanB
Video sam kako pedala,nego ti kazem nikad se ne zna. Drugi moraju dosta da se potrude.
By flameni
Pitanje br 1 - Da li je Frum ovakvom dominacijom na startu zasrao Tur, ako govorimo o nekoj neizvesnoti?
2 - Da li je normalan Rici Port? :D :D :D
3 - Da li Pistolero moze spektakularno da nahvata Fruma 1 na 1, na nekom brdu i pokida ga?

I da, da se ja pitam meni bi Zilber uvek bio prvi vozac u ekipi
Korisnikov avatar
By zola
Zaista sumnjam da neko moze da ga dobije. Danas je bio veoma dominantan na brdu. Takodje je dobar hronometras, prosle godine je bio drugi na hronometru, iza Viginsa. Kontador je odlican hronometras, ali sad kasni skoro 2 minuta. U svakom slucaju, morace da napada, pa ce biti zanimljivo
By flameni
Pa ovi su bas pricali da ga je Rodrigez gazio na Vuelti skoro celu trku i da je Pistolero pred kraj napravio neki povratak i sjebao ga.
Ako je neko gledao Vueltu ili je upucen u to sta se desavalo mogao bi u kratkim crtama da opise.
Realno je dosta rano.Jedan pad, sasvim slucajni, i to ne Fruma, nego Porta, koji je po mom misljenju kljuc cele price kao sto je i Frum bio prosle godine, moze dosta toga da promeni.
Ja sam se nesto nadao na kraju proslog Tura da ce Nibali ove godine, sa nekim evntualno jacim timom moci da osvoji.Vidim da se on okrenuo ka Giru i da ga Tur ove godine nije zanimao.
Jbm li ga, izgleda sam proklet da uvek navijam protiv favorita.Kad je Pistolero bio glavni, ja sam gotivio Sleka, kad je Vigins przio ja sam bio za Nibalija i Evansa, sad Frum kida ja se nadam Pistoleru...#baksuz
Korisnikov avatar
By zola
flameni napisao:Pa ovi su bas pricali da ga je Rodrigez gazio na Vuelti skoro celu trku i da je Pistolero pred kraj napravio neki povratak i sjebao ga.
Ako je neko gledao Vueltu ili je upucen u to sta se desavalo mogao bi u kratkim crtama da opise.
Realno je dosta rano.Jedan pad, sasvim slucajni, i to ne Fruma, nego Porta, koji je po mom misljenju kljuc cele price kao sto je i Frum bio prosle godine, moze dosta toga da promeni.
Ja sam se nesto nadao na kraju proslog Tura da ce Nibali ove godine, sa nekim evntualno jacim timom moci da osvoji.Vidim da se on okrenuo ka Giru i da ga Tur ove godine nije zanimao.
Jbm li ga, izgleda sam proklet da uvek navijam protiv favorita.Kad je Pistolero bio glavni, ja sam gotivio Sleka, kad je Vigins przio ja sam bio za Nibalija i Evansa, sad Frum kida ja se nadam Pistoleru...#baksuz
Ja navijam za Sleka od kad je poceo da vozi, Kontadora bash ne volim, a ni Fruma, zato sto vozi za Skaj, ne volim Engleze. Jeste steta sto nema Nibalija, a i Viginsa, iako ni njega uopste ne gotivim, ali bila bi jaka konkurencija. Prosle godine sam navijao za Kadela

Jeste preokrenuo protiv Rodrigeza na Vuelti, ali mislim da je Frum trenutno najbolji biciklista na svetu. Voleo bih kad bi Kontador smanjio prednost, pa da bude neizvesnija trka, ali mislim da su vece sanse da se Frum jos vise odvoji, a ne bi me zacudilo da Rici Port bude drugi na kraju
By kosta76
Mozemo da se kladimo ko ce na kraju sezone da popusi suspenziju zbog dopinga. :lol: :lol: :lol: Doktore, ti si strucnjak u toj oblasti. Kazi nam svoju procenu o mogucim ovisnicima na turu. Ja kao laik jedino mogu da cekam ko ce poceti da zanosi, strmaukne se niz neku ledinu ali ne umem da provalim drogerasa :naughty:
By johnnzKD
Šta se ovo desilo sa Sky timom? Totalni raspad sistema. Može još na ovom Turu svašta da se desi.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]