Joomla10 napisao:Rece Sarenac juce u zavisnosti od trenera koliko mu pustaju, on igra od 1 do 5. Radi sta hoce bukvalno... Po meni treneri i dalje traze njegovu poziciju.Pa ne bi rekao da je bas na silu,zna on ledjima,iroling lep..nije bas na silu. Realno za njega se ne zna dal je SF ili PF,al to u njegovom slucaju nikako nije hendikep. Cak stavise veliki plus. On bez problema pokriva obe pozicije. Cak je i nase centre cuvao bez problema....
Evo sad da ih pitas sta je SF ili PF verujem da ti ne bi znali reci. Pre par godina dominirao je sa starijima, dominira on i sada, ali sve je to na silu. Verujem da ce postati dobar igrac, ali ni 50% koliko su mu predvidjali.
Jeste on dominirao na ovom prvenstvu, ali to je radio jer se sve vrtelo oko njega. Iskreno ne volim da gledam tekme gde se sve vrti oko jednog igraca, ma koliko on dobar bio. Kosarka je timski sport.
Nisam neki strucnjak, ali po meni izjava Mijatovica da smo ga zaustavili iako je dao 30 poena je neshvatljiva. Realno ne znam da li smo preko njega dali 10 poena za citavu tekmu. To mene brine sto on koji po mom misljenju stagnira i dalje skoluje nase igrace.
Svaka cast nasim momcima,skroz su mi oni simpaticni,al jednostavno kod nas nema ni na vidiku igraca kao sto je Saric u Hrvatkoj...
To za Mijatovica nema veze sa vezom. Kako mozes da kazes da si zaustavio igraca koji je dao 30poena,a prosek mu je 21. Uz to imao je skroz dobre procente suta....
Na celom svetu samo Crvena Zvezda!