Stare teme
Korisnikov avatar
By Nookie
Zna Jokic itekako da doda....protiv Hrvata je dva puta lagano odigrao high-low sa MIlutinovim
Korisnikov avatar
By familija
Ne svidjaju mi se ovde komentari...
Takmicenje se igra da bi se pobedjivalo i osvajali trofeji...
Sta sada kao vecina bi ovde menjala pobedu za jednog Sarica...
Dakle daj da ispadnemo u cetvrtfinalu a da imamo jednog Sarica?!!?
Ja ne bih nikada... :naughty: :naughty: :naughty:
Niko ne moze da garantuje da ce bilo ko od nasih ili Saric sutra postati dobar, odlican ili vrhunski kosarkas!!! :snooty: :snooty: :snooty:
To ce vreme pokazati...
Korisnikov avatar
By Nookie
Ja bi menjao istog trenutka ovu nasu medalju za jednog igraca. Hrvati nece uzeti medalju,al oni imaju Sarica koji je vec sad odlican igrac. MI u ovoj generaciji nemamo takvog ni u najavi. Ta medalja ce jedino znaciti tim klincima,i mi cemo pricati o njoj 15tak dana i onda ce pasti u zaborav. Dobiti igraca za seniorsku reprezentaciju koji ce nam doneti posle dosta medalja,to treba da bude nas cilj...
Korisnikov avatar
By Joomla10
Nookie napisao:Ja bi menjao istog trenutka ovu nasu medalju za jednog igraca. Hrvati nece uzeti medalju,al oni imaju Sarica koji je vec sad odlican igrac. MI u ovoj generaciji nemamo takvog ni u najavi. Ta medalja ce jedino znaciti tim klincima,i mi cemo pricati o njoj 15tak dana i onda ce pasti u zaborav. Dobiti igraca za seniorsku reprezentaciju koji ce nam doneti posle dosta medalja,to treba da bude nas cilj...
Hrvati imaju Sarica, ali Sarica koji vec dve godine stagnira. Jeste on nama ubacio 30 poena, ali pogledaj koliko je lopti potrosio...
Mi nemamo igraca koji sada u seniorima moze da doprinese kao Saric, to je sigurno.
Ono u cemu se ne slazem sa tobom jeste da bih menjao medalju za jednog igraca...To pre svega nikada ne mozes da znas. Zar si mislio da npr Bane Djekic posle onakvog prvenstva nece biti fenomenalan igrac? Pogledaj ga sada.
Korisnikov avatar
By Nookie
Da,al Bane je igrao jedino na prvestvima mladjih kategorija,dok Saric je i prosle godine u Cibosima igrao odlicno. I ne bi rekao da stagnira. Pogledaj koliko je ocajno sutirao bacanja u aba ligi i hrvatskom kupu,a pogledaj sad kako ih sutira. Decko radi na sebi,ocigledno. Kod njega vidis da sve zna,kad jos malo bude poprvaio sut,njega nece imati ko da cuve u Evropi...
Korisnikov avatar
By Joomla10
Rece Sarenac juce u zavisnosti od trenera koliko mu pustaju, on igra od 1 do 5. Radi sta hoce bukvalno... Po meni treneri i dalje traze njegovu poziciju.
Evo sad da ih pitas sta je SF ili PF verujem da ti ne bi znali reci. Pre par godina dominirao je sa starijima, dominira on i sada, ali sve je to na silu. Verujem da ce postati dobar igrac, ali ni 50% koliko su mu predvidjali.

Jeste on dominirao na ovom prvenstvu, ali to je radio jer se sve vrtelo oko njega. Iskreno ne volim da gledam tekme gde se sve vrti oko jednog igraca, ma koliko on dobar bio. Kosarka je timski sport.

Nisam neki strucnjak, ali po meni izjava Mijatovica da smo ga zaustavili iako je dao 30 poena je neshvatljiva. Realno ne znam da li smo preko njega dali 10 poena za citavu tekmu. To mene brine sto on koji po mom misljenju stagnira i dalje skoluje nase igrace.
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Шарић је пројекат Хрвата и буквално свуда има слободу,у као што је нпр. имао Рубио код Шпанаца. Код нас има потенцијала неће сви успјети али један или двојица сигурно хоће. Мени се тај начин као шта раде Хрвати са Шарићем на свиђа јер постоји велика шанса да се изгуби тимска игра.
Korisnikov avatar
By Jomer
Ljudi mnogo mracite, od raduljice i macvana ili ti 88 i 89 nismo izbacili krstenog centra, maltene sva godista promasaji 90,91,92,93 sto se odrazilo ii na seniorsku reprezentaciju, a nedostatak visokih igraca predstavljao nam je problem da cemo se potpuno ugasiti, i desava se da u ovoj generaciji svetlo na kraju tunela dosta ne brusenih igraca Salic,Milutinov,Jokic,Jankovic+Ristic+..., vidim da su skoro svi momci na mestu i da su vredni i Radni svog usaavrsavanja , samo da ih posluzi zdravlje, bice oni nasa lokomltiva .....
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ja se dosta uzdam u Mega Vizuru kao klub koji ce dati momcima kvalitetne minute u trenucima kada su im najpotrebniji za igracki razvoj.
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 61
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]