milanezija napisao:SG, ovaj je još goriovo je ko kad moj drug odgovara za 3 engleski bes mi sve !
milanezija napisao:SG, ovaj je još goriovo je ko kad moj drug odgovara za 3 engleski bes mi sve !
Salvatore Guliano napisao:tu von, vin, tu vins.milanezija napisao:SG, ovaj je još goriovo je ko kad moj drug odgovara za 3 engleski bes mi sve !

http://www.dodaj.rs/f/f/lt/ffmxFBx/trofej.gif
"Nije vazno koliko puta padnes, vazno je da svaki put ustanes..."
I kad ne budes prvi ti...
djokonda napisao:Andrić je imao jedno 8,9 čistih šuteva za tri...relano, Hrvati igraju krš odbranu...igrali su zonu kojom praktično nisu ni branili šut i računali su na naše generalno loše šutere. Andrićevi poeni su posledica loše odbrane Hrvata (odnosno odluke da pune reke i prvenstveno brane centre) i pravovremenog nalaženja od strane Micića, Jokića i Pota. Dečko je samo uradio ono što jedino zna, a Hrvati ga puštali. Kod njega me prijatno iznenadila odbrana u kojoj nije imao velikih propusta a dosta vremena je proveo na Brzoji koji je Hrvatima druga napadačka opcija. Andrić me mnogo podseća na Krstića iz Vizure...mislim da će sledeće godine dobiti šansu u Partizanu jer je jeftin igrač (a Partizan para nema) a može da odradi par stvar (ako može 10-ak minuta da se drži odbrani...to je ključno) ali nikada ni blizu Lučiću neće biti...mnogo je lošija atleta što je za trojku možda i najbitnija stvar. Andrić je napadački ekstremno jednostran igrač...do sada je za dva šutirao 8/13 a za tri 13/35...to mnogo govori o tome šta on napadu može da ponudi.
Šarić je ovde realno bog-otac...čuva sve naše petice bez problema. U napadu je evidentno da najviše radi na igri na low post-u, s obzirom da je 1 na 1 licem doktorirao. Ukoliko razvije i igru leđima ka košu on će praktično biti neodbranjiv za visoke igrače u Evropi. Za NBA mora da radi na šutu pošto tamo teško da će moći da se nametne kao unutrašnji igrač nego može samo da bude strech četvorka.
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]