Stare teme
By milanezija
Salvatore Guliano napisao:
milanezija napisao:SG, ovaj je još gori
ovo je ko kad moj drug odgovara za 3 engleski bes mi sve !
tu von, vin, tu vins.

Meni je još jače kad onaj Valutin ili kako vec iz CSKA, nakon žreba priča na engleskom pa kaže tri klubs( three clubs)
Korisnikov avatar
By Karaburac
A ja se sprdao ranije sa Zofrijevim engleskim, pa on je profesor u odnosu na Milutinova :D.
Ali dobro, naucice, polako samo. Divac kad je otisao u Ameriku nije znao ni da bekne.
Korisnikov avatar
By djokonda
Andrić je imao jedno 8,9 čistih šuteva za tri...relano, Hrvati igraju krš odbranu...igrali su zonu kojom praktično nisu ni branili šut i računali su na naše generalno loše šutere. Andrićevi poeni su posledica loše odbrane Hrvata (odnosno odluke da pune reke i prvenstveno brane centre) i pravovremenog nalaženja od strane Micića, Jokića i Pota. Dečko je samo uradio ono što jedino zna, a Hrvati ga puštali. Kod njega me prijatno iznenadila odbrana u kojoj nije imao velikih propusta a dosta vremena je proveo na Brzoji koji je Hrvatima druga napadačka opcija. Andrić me mnogo podseća na Krstića iz Vizure...mislim da će sledeće godine dobiti šansu u Partizanu jer je jeftin igrač (a Partizan para nema) a može da odradi par stvar (ako može 10-ak minuta da se drži odbrani...to je ključno) ali nikada ni blizu Lučiću neće biti...mnogo je lošija atleta što je za trojku možda i najbitnija stvar. Andrić je napadački ekstremno jednostran igrač...do sada je za dva šutirao 8/13 a za tri 13/35...to mnogo govori o tome šta on napadu može da ponudi.

Šarić je ovde realno bog-otac...čuva sve naše petice bez problema. U napadu je evidentno da najviše radi na igri na low post-u, s obzirom da je 1 na 1 licem doktorirao. Ukoliko razvije i igru leđima ka košu on će praktično biti neodbranjiv za visoke igrače u Evropi. Za NBA mora da radi na šutu pošto tamo teško da će moći da se nametne kao unutrašnji igrač nego može samo da bude strech četvorka.
Korisnikov avatar
By Karaburac
djokonda napisao:Andrić je imao jedno 8,9 čistih šuteva za tri...relano, Hrvati igraju krš odbranu...igrali su zonu kojom praktično nisu ni branili šut i računali su na naše generalno loše šutere. Andrićevi poeni su posledica loše odbrane Hrvata (odnosno odluke da pune reke i prvenstveno brane centre) i pravovremenog nalaženja od strane Micića, Jokića i Pota. Dečko je samo uradio ono što jedino zna, a Hrvati ga puštali. Kod njega me prijatno iznenadila odbrana u kojoj nije imao velikih propusta a dosta vremena je proveo na Brzoji koji je Hrvatima druga napadačka opcija. Andrić me mnogo podseća na Krstića iz Vizure...mislim da će sledeće godine dobiti šansu u Partizanu jer je jeftin igrač (a Partizan para nema) a može da odradi par stvar (ako može 10-ak minuta da se drži odbrani...to je ključno) ali nikada ni blizu Lučiću neće biti...mnogo je lošija atleta što je za trojku možda i najbitnija stvar. Andrić je napadački ekstremno jednostran igrač...do sada je za dva šutirao 8/13 a za tri 13/35...to mnogo govori o tome šta on napadu može da ponudi.

Šarić je ovde realno bog-otac...čuva sve naše petice bez problema. U napadu je evidentno da najviše radi na igri na low post-u, s obzirom da je 1 na 1 licem doktorirao. Ukoliko razvije i igru leđima ka košu on će praktično biti neodbranjiv za visoke igrače u Evropi. Za NBA mora da radi na šutu pošto tamo teško da će moći da se nametne kao unutrašnji igrač nego može samo da bude strech četvorka.

Bold je definitivno kljucan, ako moze da drzi odbranu tih 10 minuta dobice sansu, ali mislim da mora mnogo da radi na svojim lateralnim kretnjama da bi drzao odbranu 10 minuta, pa cak i 5 minuta protiv nekog evroligaskog krila.
Korisnikov avatar
By Lepus
Igrom i nisam nesto previse razocaran. Hrvati su igrali zonu vecinu utakmice tako da se tu i nije moglo vidjeti nesto posebno od nasih u napadu. Napad na zonu nam je bio najobicniji moguci. Ne znam, tebali smo vise loptu gurati pod kos, iako je zona. Pogotovo preko posta. Tu nam fali cetvorka koja ima suta i pas, a mi bas takve i nemamo.

Sto se tice igraca, Vasa je bez premca najbolji nas igrac. Bez njega u timu bi bio raspad. Par puta, kada ga je Mijatovic izveo, dolazilo bi do raspada nase igre, tako da je on morao odmah da se vraca. @Kure mu je prigovorio za odbranu, sa cim se ja nisam slozio. Ne zato sto je Vasa igrao dobru odbranu, nego zato sto je veoma tesko komandovati igrom skoro cetrdest minuta, a i na sve to stizati pomagati svojim igracima u odbrani u onolikoj mjeri koliko je to bilo potrebno zbog udvajanja Sarica. On je skoro izasao iz povrede, nije on jos 100% fit. Zbog nedostatka snage i gubi onoliki broj lopti i masi bacanja.

Od ostalih igraca me niko nije posebno odusevio. Za Andrica je @djokonda sve rekao. Milutinov nista posebno, mada nije ni imao previse lopti. Kada je bio Saric na njemu nije mogao nista da uradi. Ali s obzirom da je jos uvijek fizicki los, razumljivo. Jankovic je jak kao bik, ima ledjnu tehniku, skok, ali sut nikakav. Ako misli nesto praviti u seniorskoj konkurenciji podhitno to mora popravljati. Mada, iskreno, sumnjam da i hoce. Pot mi se svidja, ali kao sto je Andric poor verzija Keselja, tako je i on poor verzija Tepica. Sve sa loptom zna, dobar je u odbrani, ali kos da postigne, nikako. Djoko nije mnogo igrao. Gledajuci njega i Milutinova, primjetio sam da Milutinov, kao i skoro svi centri koji prodju skolu Partizana, nije pick majstor. Slabo se "odmotava" iz pika. Salic to mnogo bolje radi. Jokic je zanimljiv. Vidjet cemo kako ce napredovati na fizickom planu, tu bi mogao imati problema. Novak nije tip igraca kakvog volim, tako da njega ne bih ni komentarisao.

Generalno, nismo losi. Puno rada kao i uvijek i mozda neko i postane igrac.

elem: Mijenjao bih sve nase igrace za jednog kakav je Saric. Njemu bi jedini problem mogao biti sto ce u NBA da bude tweener.

elem2: Gledao sam i Amerikance prvo poluvrijeme. Prejaki su pod kosem.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Lepus

Jokic moze jako dobro da odigra sa posta, ima izvanredan osecaj za pas. Na listi prvih 50 asistenata na prvenstvu on je drugi po odnosu asistencija/izgubljene lopte samo je neki bek iz australije bolji od njega. Jokic napravi 2,5 asistencije na jednu izgubljenu loptu sto je odlicno. Inace i u juniorskoj i u razvojnoj ligi je neretko imao po 7-8 asistencija, zaista ima osecaj decko. Treba imati u vidu da je ovo njemu prvo medjunarodno takmicenje i da se zaista odlicno snalazi ono malo sto je u igri.

Sto se fizikalija tice, on vec sada izgleda mnogo bolje nego na NIJT-u koji je igran u Beogradu, mnogo je manje dezmekast i deluje mnogo vise fit. Samo da popravi malo lateralne kretnje da bi mogao da brani i nize cetvorke i mislim da ce biti fizicki bolja verzija Macvana sto bi znacilo odlican igrac. Samo da ga ne ureknem. Dugo me jedan igrac na visokim pozicijama nije toliko odusevio kao on.
Korisnikov avatar
By Lepus
@Karaburac

Iskreno da ti kazem, nesto pretjerano nisam ni pratio statistiku Jokica, samo bacim pogled. Ako je tako, odlicno. Sto se tice fizike, bas na to sam mislio sto si rekao. Ja ga nisam gledao prije, tek ono protiv Zvezde sto je ulazio. Nista, nadam se da ima u glavi pa da ce da prione na rad.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 61
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]