@Kure i @Flameni
Slazem se sa vasim misjlenjem da za nas kao klub nije bolje da Milutinov ode negde na pozajmicu, ali razmisljam nesto... Kako drugacije da razigramo i jednog i drugog? Pogotovo ukoliko ovog balvana ne uspemo nikog da uvalimo, a prilicno sam siguran da necemo.... Guzva je na poziciji centra, a da Salic igra za drugi tim je smesno po mom misjlenju, bolje je naci mu klub koji igra KLS, po mogucstvu iz BG-a da bi mogao da trenira sa Duletom i da bude pod njegovim okom, a da igra za neki tim iz KLS-a (OKK Beograd, Radnicki BKK, pa i Tamis nije daleko). NAravno to je sve u slucaju da se na njega ne racuna ove sezone, mada bih ja voleo da i on ove sezone skuplja po par minuta kao Milutinov prosle.
@Strelac ja sam bio ubedjen da je Milutinov Miskov igrac, sad sam blago sokiran kad sam video da ga zastupa Entersport.
@Alekssandar Razmisljanje ti je veoma dobro, ali opet imamo problem sa uslovima za napredak

Po mom misljenju najbolje resenje bi bilo razvijaje saradnje sa Vrscem koji ima dosta dobre uslove, a trenutno je u finansijskoj buli. Uz to, tamo je i dalje Zare Vucurevic i siguran sam da bi on dobro obucio momke koje bi privuklo Duletovo ime. Naravno ideal bi bio da jednog dana taj ''pogon'' iz Vrsca prebacimo u Beograd. Mada je mozda i bolje za mlade igrace da ne budu u BG-u jer u manjim sredinama definitivno ima manje distrakcija i lakse im je da se posvete kosarci.
I kad ne budes prvi ti...