Stare teme
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Salvatore Guliano napisao:
kako me je je***a pesma ona u mozak " na na na na MEga, MEga" !!!
a one dve sto najavljuju pocetak runde :happy-cheerleadersmileygirl: cutimo a ;)
Korisnikov avatar
By Karaburac
Salvatore Guliano napisao:kako me je je***a pesma ona u mozak " na na na na MEga, MEga" !!!

Idemo svi ruke gore,
Idemo svi, svi ko jedan,
Idemo svi, Mega, Mega :D
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao:
Salvatore Guliano napisao:kako me je je***a pesma ona u mozak " na na na na MEga, MEga" !!!

Idemo svi ruke gore,
Idemo svi, svi ko jedan,
Idemo svi, Mega, Mega :D
e bas to ! -.- :doh:
Korisnikov avatar
By bokibb
Izjava M.Slavnica na pitanje o kvalitetu klubova u Srbiji:

" Mega Vizura je jedan protočni klub, što znači da sutra ako se pojavi neko ko hoće da kupi igrača, oni ga prodaju. To je klub koji vodi menadžer, izuzetno sposoban, moralno šaren i ljakse iz Kruševca, ali mu se mora odati priznanje da to što radi, radi dobro." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
bokibb napisao:Izjava M.Slavnica na pitanje o kvalitetu klubova u Srbiji:

" Mega Vizura je jedan protočni klub, što znači da sutra ako se pojavi neko ko hoće da kupi igrača, oni ga prodaju. To je klub koji vodi menadžer, izuzetno sposoban, moralno šaren i ljakse iz Kruševca, ali mu se mora odati priznanje da to što radi, radi dobro." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hahahahaha ! kako ja volim ovog coveka ! :lol:
Korisnikov avatar
By Gale
Ahahahahahahahahah, "moralno šaren i ljakse iz Kruševca" - Moka je poremećen na jako zabavan način, zaista.
Korisnikov avatar
By Nookie
Moka je totalno nebitan lik. Dalabu zeljna paznje...to je sve...a niko ga ne ferma 2%,pa sta ce covek pokusava...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 141

Зекс, од Банке долази порука, не од ЦЗ Хахаха,[…]