Stare teme
Korisnikov avatar
By Joomla10
Poenta je sto se ne radi o velikom novcu. Mi ne trazimo kao neki da dovedemo igraca koji ce da prima 600-700 hiljada po sezoni... Mi trazimo pomoc od drzave, a taj novac bukvalno ce ici opet u drzavnu kasu. Nemoguce je da samo mi ne mozemo iz nekog razloga da dobijemo reprogram poreskog duga.

Mi smo 300 i neki po poreskim dugovanjima, a ne mozemo to pitanje da resimo...
Prosto je kao pasulj, ulozili su mnogo prosle godine, pukli su od INSTITUCIJE, sada ulazu jos vise, ali zele da totalno uniste taj tim.

Nece moci, nece proci. Dzaba vam novci moji sinovci!!!
By dexy
Dobra grupa. Dve ekstra jake ekipe koje će gaziti redom. Eventualna pobeda protiv Barse ili CSKA će činiti prevagu, ne verujem da Nanter i Budiveljnik mogu njih da iznenade.
Korisnikov avatar
By Kure
Nookie napisao:Napisacu post ovde i na temi Zenska kosarka/ep za zene
Sad sam pricao sa Milicom Dabovic. Ja izveo moje kuce u skolu Jovan Popovic(tamo se skupljamo mi kuckari uvece :D ) kad dolazi ona sa malenim jorksirskim terijerom,Mrvicom. Na dlan ruke stane. Elem,pricali malo o EP. Dnevnica nasih kosarkasica je iznosila 20 eura(za svaku isto),dok je druga najmanja dnevnica kod Italijanki i iznosi 180jura i to imaju 2 igracice. Ostale sve mnogo,mnogo vise. Djilas im je obecao 60k evra-ukupno,znaci 5k po igracici(cim su se plasirale na SP),i da su slucajno osvojile medalju dobile bi i nesto vise. Kaze ona da su se samo slatko nasmejale na to. Primera radi Turkinje su a medalju dobile po 100k SVAKA!!! Ona sumnja da ni od toga nece biti nista.
Sto se tice KK Partizan,to je propao projekat. Prijava za EL je istekla danas,tako da nece igrati u istoj. Ona trazi neki inostrani angazman(kaze nece imati nikakvih problema da ga nadje),Marina Maljkovic ce verovatno otici iz Partizana kao i vecina devojaka. Za godisnji dana im treba oko 300k za igracice,sto je jedna plata igraca u muskom timu.
Inace,devojka je fenomenalana. Skroz na mestu...rekla je da ce svracati opet,tako da mogu da je priupitam nesto ako zelite...
Kul.
Tuga za pare...
Nego Yopic reče da je dogovorio neki intervju sa njom.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Kure napisao:Nego Yopic reče da je dogovorio neki intervju sa njom.
Nego sta nego je dogovorio
By 3EMYH
Pozdrav svima. Ja sam zadovoljan i grupom i rasporedom, ali imam jedno pitanje. Vidim vec krenulo da bi bilo dobro da prodjemo u top16 zbog Arene. Pa zar se ove sezone ne ide u last32 (ili kako se vece zove) u Eurocup, ako se ne prodje u top 16? Mozemo i to da igramo u areni. Mozda cak ne bi ni bilo lose ici tamo, slabiji protivnici, a isto bodovanje kao i za Euroligu? Samo razmisljam koje su nam opcije :)
By strelac
Nikako nije isto.Atraktivniji protivnici i sigurno puna arena.Nije isto Real.Pao ili Azovmas,Valensija,Cibona itd..
Sedam utakmica ,je dosta para.
By kosta76
Ma, samo da se odblokira racun i obezbedi budzet. Najvazniji posao je u nardenih par meseci a mi smo paralisani zbog racuna. Arena ce biti samo posledica dobrih igara u grupnoj fazi.
By 3EMYH
Kapiram ja da protivnici nisu atraktivni kao u el, ali bi I moglo u cilju podrske klubu da se napuni arena. Jedino nas kolje sto su tri utakmice, a ovamo pet. Uostalom nek jedne godine dodju da gledaju Partizan za promenu a ne atraktivne protivnike. Cini mi se da smo ove godine vec imali bolju posetu u odnosu na prethodne. Mislim na aba I kls, pa nek se taj trend nastavi I ove.
Pozdrav
Korisnikov avatar
By Nookie
3EMYH napisao:Kapiram ja da protivnici nisu atraktivni kao u el, ali bi I moglo u cilju podrske klubu da se napuni arena. Jedino nas kolje sto su tri utakmice, a ovamo pet. Uostalom nek jedne godine dodju da gledaju Partizan za promenu a ne atraktivne protivnike. Cini mi se da smo ove godine vec imali bolju posetu u odnosu na prethodne. Mislim na aba I kls, pa nek se taj trend nastavi I ove.
Pozdrav
U top16 fazi EL se igra 14kola,7 utakmica kao domacin...ne 5
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 1709

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]