Stare teme
By strelac
Milutonov ce ove sezone da bude druga 5.Pre ce da ode Musli ili Gagic.

Nije mu Misko menadzer,tako da od Mege nema nista.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
strelac napisao:Milutonov ce ove sezone da bude druga 5.Pre ce da ode Musli ili Gagic.
znam sprdam se
ja bih sada zadrzao Muslija samo zbog ta dva meca :lol:
By kosta76
http://www.sportske.net/vest/kosarka/vu ... 35659.html
"Pre nekoliko dana primio me je ministar finansija Mlađan Dinkić. Bio je veoma korektan, dobronameran, pokazao je razumevanje za naš problem. I ranije je pomogao koliko je mogao. Ali, Dinkić ne može sam. Mnogo toga zavisi od predsednika Vlade Ivice Dačića, a pogotovu od prvog potpredsednika Aleksandra Vučića" poručio je Vujošević.
By johnnzKD
Salvatore Guliano napisao:
johnnzKD napisao:Evo i ja da se ponovo prijavim na forum, bio sam član na starom forumu.
Nadam se da će se ovi finansijski problemi brzo riješiti i da ćemo se moći fokusirati na sastavljanje tima za narednu (ne sledeću :) )sezonu.

PS Na starom forumu sam bio johnnyKD, ali mi je kad sam se registrovao tastatura bila na engleskom.
jes' da te se ne secam ali dobrodosao nazad :mrgreen:

nase snage jacaju svakim novim danom !
Hvala na dobrodošlici. Nisam bio mnogo aktivan pa me se zato ne sjećaš.

Mislim da imamo dobre šanse za plasman u TOP16, samo da ne kiksnemo protiv ovih slabijih ekipa. Mada pitanje je koliko će i one biti "slabe" jer će najvjerovatnije i one imati dosta velike budžete za naše uslove.
By djomla
Partizanova grupa je fenomenalna. Ne igramo Evroligu da bi igradili protiv osrednjih već protiv najboljih.

Elem, mnogo toga će još promeniti do početka i zauzimanja pol pozivija. Željko tek treba da napravi tim, a verujem da će mnogi pratiti direktne protivnike kada su u pitanju pojačanja.

Naši dometi su nepredvidivi u ovome trenutku. Igrače tek očekuju rad u reprezentacijama i učešće na EP. Nadam se najboljem - napretku svakog pojedinca ali i mimoilaženje povreda. Ako budemo zdravi posle EP, već smo za 10% bolji nego sada.

Pojačanja - imam osećaj da Dule ima sklopljene kockice u glavi i već ostvarene kontakte sa pojačanjima, ali mora prvo da reši pitanje finansija. Neće se izletati jer je Čović sklon kupovini iako mu ti igrači ne trebaju.

Što se tiče ekipa u ABA ligi. To je sve plitko. Niko nije napravio tim zbog kojeg treba da se uplašimo i prepustimo im ulogu favorita.
Korisnikov avatar
By Joomla10
kosta76 napisao:http://www.sportske.net/vest/kosarka/vu ... 35659.html
"Pre nekoliko dana primio me je ministar finansija Mlađan Dinkić. Bio je veoma korektan, dobronameran, pokazao je razumevanje za naš problem. I ranije je pomogao koliko je mogao. Ali, Dinkić ne može sam. Mnogo toga zavisi od predsednika Vlade Ivice Dačića, a pogotovu od prvog potpredsednika Aleksandra Vučića" poručio je Vujošević.
Ne znam da li je istina, ali sam cuo da niko sem Mladje nije hteo da ih primi. Mladja ovim pokusava da prikupi politicke poene i nista drugo.
Ostali ocigledno nece da pomognu SD Partizan, vec novac guraju u drzavne projekte koje mi ugasimo za par godina.
Korisnikov avatar
By Kure
Jel' to znači da Mlađa diže ruke od RKG?

Ako se ja pitam, bolje da budemo u blokadi, nego da se to g.vno mota oko kluba...
Korisnikov avatar
By Joomla10
Kure napisao:Jel' to znači da Mlađa diže ruke od RKG?

Ako se ja pitam, bolje da budemo u blokadi, nego da se to g.vno mota oko kluba...
Bas tako. Apsolutno se slazem. Ne dize ruke od Radnickog, siguran sam u to.
Korisnikov avatar
By Nookie
Napisacu post ovde i na temi Zenska kosarka/ep za zene
Sad sam pricao sa Milicom Dabovic. Ja izveo moje kuce u skolu Jovan Popovic(tamo se skupljamo mi kuckari uvece :D ) kad dolazi ona sa malenim jorksirskim terijerom,Mrvicom. Na dlan ruke stane. Elem,pricali malo o EP. Dnevnica nasih kosarkasica je iznosila 20 eura(za svaku isto),dok je druga najmanja dnevnica kod Italijanki i iznosi 180jura i to imaju 2 igracice. Ostale sve mnogo,mnogo vise. Djilas im je obecao 60k evra-ukupno,znaci 5k po igracici(cim su se plasirale na SP),i da su slucajno osvojile medalju dobile bi i nesto vise. Kaze ona da su se samo slatko nasmejale na to. Primera radi Turkinje su a medalju dobile po 100k SVAKA!!! Ona sumnja da ni od toga nece biti nista.
Sto se tice KK Partizan,to je propao projekat. Prijava za EL je istekla danas,tako da nece igrati u istoj. Ona trazi neki inostrani angazman(kaze nece imati nikakvih problema da ga nadje),Marina Maljkovic ce verovatno otici iz Partizana kao i vecina devojaka. Za godisnji dana im treba oko 300k za igracice,sto je jedna plata igraca u muskom timu.
Inace,devojka je fenomenalana. Skroz na mestu...rekla je da ce svracati opet,tako da mogu da je priupitam nesto ako zelite...
Korisnikov avatar
By Joomla10
Pa naravno zna se gde sve pare idu, a nema para za KK i ZKK Partizan. Tuga, zalost i sramota, ali licno kao Grobar nikada necu prihvatiti "nuzna zla". Bolje da racun mog Partizana bude godinama u blokadi nego da neki ljudi budu blizu kluba.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 1709

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]