Mesto za sve nekošarkaške diskusije
By milanezija
Od Texa za Banjca :D :D :D
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Sto se tice CS i ja sam za samo javite kad bude donesena konacna odluka.
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
SASA BANJAC napisao:
ubicatigrova napisao:Sale nisam siguran, al cini mi se da tex ima neki pik na tebe.
Ne znam samo zasto imam takav utisak :D
Pa brate,ljubomoran je na moju nelimitiranu personu...Ne zameram mu ja.
Takav utisak imas jer ide zamnom po temama,olajava me,pljuje i maze blatom...Uzmem brate da jedem,popusti mi malo paznja,brkata spodoba metila 5 postova protiv moje malenkosti...pritaji se,tu je i cuti,i tacno oseti kad meni popusti paznja i evo ga ostrvi se,ispise 5 postova i opet se pritaji...
I gle sad ja moram off,sad ces da vidis kako ce da se rasprdi...Ali prenesi mu da cu da ja dodjem kasnije...
Jos ocu da kazem da ima rekte brkove,takoreci kao pubertetlija...ali dobro sad to nema veze...
Eto ti, ne mogu na veceru da odem, znao sam tacno.Nema li me preko 5 min ulogovanog eto ga. ALi sada je bas presao u te ocajnicke vode, udara po brcima, ej....
Ja ovdje prekidam, njegov plasman na svim fantasy-jima govori najvise o njemu :D
Korisnikov avatar
By Nookie
Kad ste vec pomenuli cs,mogli bi se okupimo,makar i na nekom serveru cisto da se izigram malo :lol:...ja cu bez tastature da
igram :dance: ....e mogo bi neko da mi posalje na pp link od fm managera 2013. Unapred zahvalan ^^...
ja sam poceo pes da igram od prve verzije,Babangida i R.Karlos u napad i milina. Omiljeni tim mi bili Madjari(ne znam zasto,
kad god bi igrali ja sam peglao sa njima. Danas pomalo ubijem vreme sa cs-om i Lol...
Korisnikov avatar
By No4
FM ima problem sa crackom.Ne radi kako treba, igrica pukne samo.Navodno ovima iz Shadow-a su platili da ne izbacuje ispravan crack jos neko vreme kako bi se sto vise igrica prodalo.Jedino ako kupis orginalnu igricu mozes igrati FM.E sa koliko je ovo tacno sa placanjem ne znam, ali je jako cudno da jos nije izasao crack koji radi kako treba bez bagova.
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
No4 napisao:FM ima problem sa crackom.Ne radi kako treba, igrica pukne samo.Navodno ovima iz Shadow-a su platili da ne izbacuje ispravan crack jos neko vreme kako bi se sto vise igrica prodalo.Jedino ako kupis orginalnu igricu mozes igrati FM.E sa koliko je ovo tacno sa placanjem ne znam, ali je jako cudno da jos nije izasao crack koji radi kako treba bez bagova.
genijalna ideja ovo boldovano. Tako bih i ja uradio.
Korisnikov avatar
By No4
Ogroman novac su gubili od piraterije, tako da je dobra ideja - ako su je uradili.Ja samm tako procitao na forumina koji se bave FM.
Korisnikov avatar
By MilosNS
Ponovicu jos jednom, sacekajte do posle nove godine i kupite original za 20e isplati se :)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 57
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]