Stare teme
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Jaycee Carroll napisao:
kosta76 napisao:
Jaycee Carroll napisao:Mozda i nije lose sto prvo cekamo da komsinica selektuje tim,onda mi krenemo da vadimo keceve iz rukave,koje kako stvari stoje za sad samo ja znam koji ce to biti ;)
Nemoj da se odajes pre vremena ;)
Nikad vise,nikome!Da mi placaju sad 1000 eura necu nikome reci koji ce igrac doci na poziciju 4!
:naughty: :naughty: :naughty:
By kosta76
Jaycee Carroll napisao:
kosta76 napisao:
Jaycee Carroll napisao:Mozda i nije lose sto prvo cekamo da komsinica selektuje tim,onda mi krenemo da vadimo keceve iz rukave,koje kako stvari stoje za sad samo ja znam koji ce to biti ;)
Nikad vise,nikome!Da mi placaju sad 1000 eura necu nikome reci koji ce igrac doci na poziciju 4!
Samo da je jak kao bivo, da ume da trci i da nije mentalno zaostao. Moze blago udaren ...poslusan da se bolje izrazim. Nek povede i dva drugara sa parkinga-Duletu dosta :lol:
By Jaycee Carroll
Bez panike,setite se samo sta je Lovernj radio Bobiju,kako ga je lepio 3-4x,kucao preko njega,zgazicemo ih u inat drzave!
Korisnikov avatar
By Milika CEKO Dacevic
Nadao sam se da ce doci u Partizan ali nista,Dule ga nije hteo,mislim da mu nije sudjeno da zaigra u instituciji s obzirom da je svake godine dovodjen u vezu sa nama.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Jaycee Carroll napisao:
kosta76 napisao:
Nemoj da si takav, dacu ti ja 500 denara
By Rich Froning
milanezija napisao:Mene tesi da Bobi nijednom nije izdominirao protiv KKP, znaci 15poena i 12/13 skokova, a protiv vecine protivnika mu je to uspevalo, ali mi nije jasno kako je Misko zajebao Covica, da ga uzme
U kupu 18 poena,13 skokova/
U prvom mecu lige podbacio,minus indeks.
U drugom mecu prvenstva 12 poena,10 skokova,25 indeks.
Ja licno Bobija nisam zeleo ni kod nas ali ni kod vas. :D
By milanezija
Rich Froning napisao:
milanezija napisao:Mene tesi da Bobi nijednom nije izdominirao protiv KKP, znaci 15poena i 12/13 skokova, a protiv vecine protivnika mu je to uspevalo, ali mi nije jasno kako je Misko zajebao Covica, da ga uzme
U kupu 18 poena,13 skokova/
U prvom mecu lige podbacio,minus indeks.
U drugom mecu prvenstva 12 poena,10 skokova,25 indeks.
Ja licno Bobija nisam zeleo ni kod nas ali ni kod vas. :D
Ali kad uzmes da je imao i po 40 index, protiv vas i Rkg i da je imao po 17-18 skokova, ovo protiv nas je nista.
By Rich Froning
Slazem se.
Protiv vas uopste nije dominirao osim u defanzivnom skoku.
Recimo protiv MUslija i Gagica se nije proslavio dok je protiv Katica bio dobar.
A npr Rasko je imao vise uspeha protiv Gagica i Muslija. :)
By kosta76
Dobro, igrali su Rasko i Bobi zajedno u Hemofarmu. Rasko je danas dosta bolji nego tada, bas kao i Partizanovi centarska linija na kraju sezone u odnosu na pocetak. Na kraju sezone, Zvezda je na centarskim pozicijama davala poene jedino preko Katica ali su u ukupnom zbiru Partizanovi centri i krilni centri bili bolji u odnosu na ucinak Zvezdinih. Razlika je sto je spoljna linija Partizana davala 2/3 poena tima , a Zvezda sve vise zavisila od Raska. Nece Dule dozvoliti da ga neka ekipa prebije pod kosem. Tu nece zakazati. Ovim centrima koji su sada u rotaciji je ovo druga sezona, od starta ce biti bolji nego na kraju prosle a doci ce i pojacanja
Korisnikov avatar
By Joomla10
Davis Bertans ‏@DBertans_44

Done with the surgery and i'm back in my hotel... As i got to know i was talking some really weird stuff when i woke up :)
  • 1
  • 1395
  • 1396
  • 1397
  • 1398
  • 1399
  • 1422
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]