Stare teme
By grobar sa kosova
Bobi je trebao da potpise za nas,to je navodno bila pouzdana informacija od Sergeja koji nista ali nista i nikad nije pogodio sto se tice pojacanja i sta mislim o Sergeju ne mogu da mu napisem na forumu jer to pravila ne dozvoljavaju!Kerole nemoj da si ga vise ikad spomenuo na forumu!Ima on informacije?Ima ali ku...sto ima!!!
By flameni
@grobi
Bobi je puska, jedno je igrati u ovoj nasoj smesnoj ligi, sasvim drugo u jacim ligama.Opusti se, i zapamti da je otisao u klub gubitnika gde igraci uglavnom nazaduju :D
By strelac
Bobi nije bio u nijednim kombinacijama vezano za nas.To sto se po forumima pisalo,ne znaci i da smo bili zainteresovani za njega.
Korisnikov avatar
By fanste90
Kada se pojavila vest da ce jedan Partizanov centar u Megu na pozajmicu,kontao sam da ce uslediti rokada Milutinov-Bobi.Posle ovog transfera i potencijalnim odlaskom Muslija,za realno je ocekivati da dovedemo stranca na petici i da Milutinov ostane.A treba nam i jedna trojka,a ni tu ne vidim nijednom domaceg krstenog igraca sem sto neko najavi Pavlovica.Tako da cemo izgleda kao i komsije u startnih pet imati 4 stranca....
By kosta76
@Grobi....Sve je to igra... :D
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Nisi ga dovoljno napadao na tviteru i otisao je na drugu stranu. Borba za dusu. Nemoj da si na kraj srca, bice bolje iduci put :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Joomla10
Dzejsi insajder, jedan je Dzjesi insajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!
Poslednja izmena od Joomla10 u Uto Jul 02, 2013 5:20 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
By Jaycee Carroll
Mozda i nije lose sto prvo cekamo da komsinica selektuje tim,onda mi krenemo da vadimo keceve iz rukave,koje kako stvari stoje za sad samo ja znam koji ce to biti ;)
By kosta76
Jaycee Carroll napisao:Mozda i nije lose sto prvo cekamo da komsinica selektuje tim,onda mi krenemo da vadimo keceve iz rukave,koje kako stvari stoje za sad samo ja znam koji ce to biti ;)
Nemoj da se odajes pre vremena ;)
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Zar gospodin "lepo ocesljani" ne rece da Bobi ide u NBA ili tako nesto? Kakva je on mutivoda :D
By Jaycee Carroll
kosta76 napisao:
Jaycee Carroll napisao:Mozda i nije lose sto prvo cekamo da komsinica selektuje tim,onda mi krenemo da vadimo keceve iz rukave,koje kako stvari stoje za sad samo ja znam koji ce to biti ;)
Nemoj da se odajes pre vremena ;)
Nikad vise,nikome!Da mi placaju sad 1000 eura necu nikome reci koji ce igrac doci na poziciju 4!
  • 1
  • 1394
  • 1395
  • 1396
  • 1397
  • 1398
  • 1422
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]