Stare teme
Korisnikov avatar
By Joomla10
Jaycee Carroll napisao:Manijaku ti si sve ovo spremio siguran sam,sad se smej tudjoj nesreci! :think: A ova vest oko Gadeforsa pocela da se siri i na twiteru :lol:
Da je ovo makedonsko cudo u roku od 2 minuta gde god je stigao postavio da on dolazi :lol: . Strelac, koliko ljudi je zapalio po tvojoj proceni?

@ Vojvoda

Otvori cetvore oci, bice revansa garant :lol: .
By Jaycee Carroll
strelac napisao:
Jaycee Carroll napisao:Optuzujem citav forum zbog ovoga,mislim da ste svi clanovi aktivno ucestvovali da mi postavite zamku i to kakvu :mrgreen:

Sta sm ti ja uradio nesrtenice nesretni :D Mogu da zamislim reakciju Tosinu da sam ga pitao u 24 sati jer dolazi(kako se zove ovaj) :lol: .Bilo bi na cemu si ti veceras :D

Al mi ga uvaliste,ali bice revansa :lol: Drzte gace :lol:
Na Yopica sam mislio :mrgreen:

Ja i i smo zrtve,sto ces meni da se revansiras,zar opet cete mene da karate?
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Jaycee Carroll napisao:Manijaku ti si sve ovo spremio siguran sam,sad se smej tudjoj nesreci! :think: A ova vest oko Gadeforsa pocela da se siri i na twiteru :lol:
Ja bato veze nisam imao ni sa cim veceras, slabo sam bio u prici mada sam bio online.
Al' da su te navozali...jesu. Sad i officially primam Mladju i Vojvodu u svoje drustvo jer su dokazali klasu.
Ti ispadas iz tog kruga posto si limitiran!
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Necemo tebe lutko vise, dovoljno smo :lol:

@Joomla
Strelac nesto gadno sprema, vidis da ne moze da spava, a ponoc je odavno prosla :lol:
By strelac
Joomla10 napisao:
Da je ovo makedonsko cudo u roku od 2 minuta gde god je stigao postavio da on dolazi :lol: . Strelac, koliko ljudi je zapalio po tvojoj proceni?

@ Vojvoda

Otvori cetvore oci, bice revansa garant :lol: .
Probudio sve zivo.Ne bi oni toliko poverovali da ja nisam napisao poruku da je od proverenog coveka info.Kao sto i jeste i tu su legli na rudu.mada su oni koji su upuceniji bili suzdrzani i poceli su na zajebanciju.
Kad su shvatili,poceli su da brisu sve vezano za informaciju.
Ludnica.

Ja sam iskusno presao u ilegalu.kako da pogledam ljudima u oci.Mada me niko nije osudi ili kritikovao.Znaju da nisam ja Dzejsi.

dobro je sto je noc.Dosta njih spava.Zamisli da je dan i da su zvali klub ili ljude da pitaju.katastrofa :lol:
Korisnikov avatar
By Grobar1971
ko od moderatora tvituje u ime avangarda foruma ?
neka se samokazni sto vec drugi put naseda

Ovo je sa avangarde post
Znaci ima i na tviteru ove vesele sale :D :D :D
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Yopitsch-Kurz napisao:
Ja bato veze nisam imao ni sa cim veceras, slabo sam bio u prici mada sam bio online.
Al' da su te navozali...jesu. Sad i officially primam Mladju i Vojvodu u svoje drustvo jer su dokazali klasu.
Konacno sam se izborio za tako eminentno drustvo. Hvala Dzejsiju, bez njega nas trud ne bi imao smisla :lol:
Da je jos malo potrajala sprdnja pa da Tosa sutra demantuje :lol:
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Vojvoda napisao:
Yopitsch-Kurz napisao:
Konacno sam se izborio za tako eminentno drustvo. Hvala Dzejsiju, bez njega nas trud ne bi imao smisla :lol:
Da je jos malo potrajala sprdnja pa da Tosa sutra demantuje :lol:
zajebavaj, zajebavaj... :x
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Ma ne zajebavam, gde bi tebe ;) Zao mi sto i ti nisi bio ovde da ubacis neku buvu, taman da jos malo podgrejemo atmosferu. Inace, Dzejsi je uzdrmao atmosferu na svim forumima :lol:
  • 1
  • 1389
  • 1390
  • 1391
  • 1392
  • 1393
  • 1422

Vratiću se na nešto što smo Karabura[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инф[…]