Stare teme
Korisnikov avatar
By Jef Costello
Jaycee Carroll napisao:Iz pouzdanih izvora sam saznao da je Anton Gaddefors 99,9% novo krilo Partizana,za ovo zaista ne zajebavam,znaju jos neki momci ovde koji mogu da potvrde.Po meni los igrac i ne znam sta od njega da ocekujem,jedino znam da dobro prangija,nista vise.
Jel to onaj što je bio u Radničkom ili neki njegov rođak?
Taj tip je bio jedan od najsmešnijih košarkaša koje sam video. Ako spusti loptu odmah mu beži kao da je ispod kaldrma a ne parket... :lol:
Ali zato, ako uspe da šutne, e to je već druga priča.

Ne verujem da takav ikad može u Partizan, sve i da se radi o nekoj upgrade-ovanoj verziji.
Poslednja izmena od Jef Costello u Pon Jul 01, 2013 11:50 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
By mickey
Andjusa car ne moze da da autogram na zvezdinom dresu:"...ne mogu, ne, ne mogu, moze na papir..." :)
Voleo bi da zavrsi karijeru u Partizanu.
Bas mi nesto zao sto je otisao kada vidim koliki je grobar!
By yoda
Postovanje ljudi, dugo pratim ovaj forum, pa resih da Vam se prikljucim. Po kuloarima se prica da smo u pregovorima sa veteranom iz NBA lige koji je imao solidnu karijeru i blizak je sa ljudima iz uprave KKP. Navodno ce igrati za neke smesne pare. Neko cak pomenu da je u pitanju brat Hido. Pokusacu da proverim (dez)informaciju kod ljudi koji su bliski svetom klubu. Do tad NEKA SILA BUDE SA VAMA!
Korisnikov avatar
By Grobar1971
yoda napisao:Postovanje ljudi, dugo pratim ovaj forum, pa resih da Vam se prikljucim. Po kuloarima se prica da smo u pregovorima sa veteranom iz NBA lige koji je imao solidnu karijeru i blizak je sa ljudima iz uprave KKP. Navodno ce igrati za neke smesne pare. Neko cak pomenu da je u pitanju brat Hido. Pokusacu da proverim (dez)informaciju kod ljudi koji su bliski svetom klubu. Do tad NEKA SILA BUDE SA VAMA!
Dobro dosao nije to losa ideja sa hidom ali da nije malo mator 34 godine i koliko on moze da izdrzi tempo treninga u KKP.
Korisnikov avatar
By Milika CEKO Dacevic
Jaycee Carroll napisao:Iz pouzdanih izvora sam saznao da je Anton Gaddefors 99,9% novo krilo Partizana,za ovo zaista ne zajebavam,znaju jos neki momci ovde koji mogu da potvrde.Po meni los igrac i ne znam sta od njega da ocekujem,jedino znam da dobro prangija,nista vise.
ne dolazi srecom
By strelac
Milika CEKO Dacevic napisao:
ne dolazi srecom
dolazi,ali dilizansom
uvalis me u govna sa svojim zajebancijama.
By Jaycee Carroll
Nasamarili su me posteno Joomla i Vojvoda treba im vratiti kaznom od po jednu gajbu piva i posle se ljutite sto Dzejsi pise pouzdane informacije,a do mene uvek stizu lazi :geek:
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Hahahahaha...Dzejsi, nemoj da se ljutis, morao je neko da te sjebe :lol:
Tako si i ti nas sjebao pre neki dan za onog igraca sto je trebao da dodje, ali nije imao ko da ga pregleda :D

Ja prihvatam kaznu kakva god da je :lol:
Korisnikov avatar
By Joomla10
Jaycee Carroll napisao:Nasamarili su me posteno Joomla i Vojvoda treba im vratiti kaznom od po jednu gajbu piva i posle se ljutite sto Dzejsi pise pouzdane informacije,a do mene uvek stizu lazi :geek:
Prihvatamo kaznu. Znali smo da se Dzejsi nece naljutiti, pa smo se malo nasalili sa njim :) .

Izvinjavamo se Strelcu, nismo znali da ce Dzejsi bas na sva usta da rasiri pricu :) .
  • 1
  • 1386
  • 1387
  • 1388
  • 1389
  • 1390
  • 1422
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]