Stare teme
By Jaycee Carroll
Nookie napisao:Ako je tegi rekao da smo ga mi hteli,ko to moze da opovrgne??? Stvarno mnogo nam je potreban bek,jer ipak samo imamo Balzica i Rakoca...bas nam na toj poziciji treba jedan DM da sedi na klupi...
A sad je kao i Blazic bolji od DM?Rakocevica je unistio i tek ce da ga maltretira u vasu omiljenu "sledecu sezonu",a od Blazica je za 2 klase bolji,a Bogdan 5.
Korisnikov avatar
By Karaburac
gurijev brat napisao:Radivojevic čuo sam da može da ide odmah i to neke opcije ukrajna ,poljska eventualno lukoil subotic u neki avzomas :) tu bi nam legao dragovic . Za skota se cujem zanima partizan , smiljanica nismo uopste gledali u fmp sl. sezone i on i djokic a mozda i milovanovic . Šta je s rakocevicem za njega se ne zna kao ni za lazića ako ostane rakoc onda je on treći bek . Mitrovica ostaviti a cvetkovića negde na pozajmicu al da nije fmp radi tejica jel . Dovesti još jednog pleja i probati cvorovica i ristica a mozda i kaplanovica da nam se ne dese price tubak i dimic . Jel zna neko šta je s lazarom radosavljevicem bio je u mornaru al šta je bilo kasnije s njim. I gde li je rondovic ?

http://www.telegraf.rs/sport/755566-zve ... kod-pesica otisao je Kaplanovic u Bajern.

Smiljanic mislim da nije neko na koga se racuna uopste. Meni Cvorovic ne deluje kao preterano interesantan igrac, mali Guduric mi je daleko zanimljiiviji, mada je pitanje za Gudurica da li ce u seniorskoj konkurenciji moci da igra trojku ili ce morati da pravi prelaz na beka.
Korisnikov avatar
By Nookie
@JC ja nisam uporedjivao kvalitete igraca,niti me zanima da to radim. Veoma jednostavno,mi imamo 3 beka trenutno(Blazic,Rakoc,Lazic),i koji ce nama qrac DM....veoma jednostavno razmisljanje. E sad sto ti vise verujes Tegiju,nego da mucnes glavom to je drugo....
@karabu Nadam se da se na Gudurica racuna ozbiljno,lepu pracku ima,i jos levoruk...
Korisnikov avatar
By MileBL
Jaycee Carroll napisao:
Nookie napisao:Ako je tegi rekao da smo ga mi hteli,ko to moze da opovrgne??? Stvarno mnogo nam je potreban bek,jer ipak samo imamo Balzica i Rakoca...bas nam na toj poziciji treba jedan DM da sedi na klupi...
A sad je kao i Blazic bolji od DM?Rakocevica je unistio i tek ce da ga maltretira u vasu omiljenu "sledecu sezonu",a od Blazica je za 2 klase bolji,a Bogdan 5.
Malo si se zabrojo, Rakocevic se prosle sezone sam nosio sa DM i BB, a cesto ih i nadigrao, a sad ce imati pomoc Blazica, DM tesko da moze ponoviti proslu sezonu, trebao je otici van i uzeti koju paricu.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@MileBL pa Rakocevic na najbitnijim mecevima nije postojao na kraju sezone, ne znam o cemu ti to? U ostalom, zar nije bila prica da vas on napusta? Znam da je to bilo prilicno aktuelno, a onda je prestalo da se prica o tome.
Korisnikov avatar
By MileBL
Karaburac napisao:@MileBL pa Rakocevic na najbitnijim mecevima nije postojao na kraju sezone, ne znam o cemu ti to? U ostalom, zar nije bila prica da vas on napusta? Znam da je to bilo prilicno aktuelno, a onda je prestalo da se prica o tome.
Bio je povredjen, to je sigurno uticalo na njegovu igru u finalu PO, mada je poznata prica da njega nema nigde kad je najvaznije, ali nema veze NAS JE.

Bez veze bi bilo ne produziti saradnju sa Igorom a dovesti nekog Amera koji ima mnogo vecu platu od njega, ja se nadam da on ostaje.

@Vojvoda,
Mislim da hoce jer u tandemu sa Blazicem ce biti znatno rastereceniji i imace manju minutazu koju ce moci kvalitetnije koristiti.
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Edibledi napisao:Da li bi Goran Radonjić uspeo da ovaj tim ukomponuje, pitanje je? Nikada do sada nije imao ovako kvalitetan kolektiv i igrače za koje je potreban veliki autoritet. Da je Pešić trener, sigurno bi sa ovakvim timom daleko dogurao i u EL.
Mozda moze Dejan Radonjic :)
  • 1
  • 601
  • 602
  • 603
  • 604
  • 605
  • 624

Vratiću se na nešto što smo Karabura[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инф[…]