Stare teme
Korisnikov avatar
By Nookie
gurijev brat napisao:Za tebe tadija ko za mene bjelica a nisam imun i na antića hahahahaha pa biće brda igraca posle letnje lige i sa koledza bilo bi dobro da za savovica izborimo nekako pasos pa bi još jedan stranac dosao super :)
Uuuuuuu moze i Bjelica. Naravno Nemanja,mada ni protiv Milka ne bi imao nista protiv :D
Sto se tice Savovica,on ima nas pasos. Nije u tome problem. Gleda se takozvano kosarkasko drzavljanstvo,tj ko za koju reprezentaciji igra/ima dozvolu da igra. Za njega mozemo srediti jedino ako ga Duda pozove na pripreme,a savez sredi sa Crnogorcima/Bosancima da on moze da igra za Srbiju. Al od toga nema nista...vise od 5 stranaca bi bilo ravno sauoubistvu ^^
Odo na spavanje,dosta je bilo blejanja za veceras :D
By Edibledi
Nookie napisao:
gurijev brat napisao:Radivojevic čuo sam da može da ide odmah i to neke opcije ukrajna ,poljska eventualno lukoil subotic u neki avzomas :) tu bi nam legao dragovic . Za skota se cujem zanima partizan , smiljanica nismo uopste gledali u fmp sl. sezone i on i djokic a mozda i milovanovic . Šta je s rakocevicem za njega se ne zna kao ni za lazića ako ostane rakoc onda je on treći bek . Mitrovica ostaviti a cvetkovića negde na pozajmicu al da nije fmp radi tejica jel . Dovesti još jednog pleja i probati cvorovica i ristica a mozda i kaplanovica da nam se ne dese price tubak i dimic . Jel zna neko šta je s lazarom radosavljevicem bio je u mornaru al šta je bilo kasnije s njim. I gde li je rondovic ?
Nazalost mislim da cemo dovesti jednog krilnog centra,tako da ce i Lukda mozda na pozajmiuc. Stvarno mislim da mu treba dati sansu,moze to da nam se vrati desetostruko kasnije.
Tejci je cetvorka,tako da nece njemu smetati Cvele ^^....imamo Rebica kao mladog pleja,njemu bi Cvele eventualno uzimao minute ako bi otisao u Fmp...za Rondovica i Lazara nemam pojma gde su,Tubak nikad nije ni bio neki potencijal. Pesic ga bukvalno nasao na nekoj planini i bacio ga u Fmp ^^za Dimica mi jedino zao sto je otisao,mada ce se to ispostaviti da je bila njegova greska. Njemu je karijera otisla u ***** otkako je otisao. Sta ces...Rakoc ostaje,a izmedju Skota i Partizana ima necega. Samo ne znam ko ti koga oce ^^
http://basketball.eurobasket.com/player ... Bar/102498
By Edibledi
Nelzon, Stefan Marković, Cvetković,
Rakočević, Šilb, Blažić,
Simonović, Thomas,
Savović, Mitrović,
Bjelica, Katić I Marjanović.
To bi, po novom pravilu (4 stranca i 2 igrača sa dvojnim državljanstvom), mogao da bude tim koji je spreman da osvoji domaće prvenstvo, ABA ligu i da uđe u top16.
Tim sastavljen od 3 iskusna igrača (Katić, Bjelica i Rakočević), tri odlična Amerikanca, dva naša mlada igrača, 4 igrača u najboljim godinama i jednog mladog Slovenca koji je zvezda u usponu. Popunjeni odlično na svim pozicijama, sa tri potpuno različita centra; jedan malo niži i brži, koji može i na četvorku (Bjelica), jedan niži ali snažan i iskusan (Katić) i jedan fizički dominantan koji u zonskoj odbrani postaje bedem i veliki problem za protivnika.
Tri plejmejkera od kojih su dvojca klasični i jedan kombo, tri ubitačna beka poentera, na trojci fenomenalni Tomas i njegova zamena Simonović a na četvorci fizički dominantni Savović i raznovrsni Mitrović koji sa mladom reprezentacijom dominira i pokazuje da je veća nepravda učinjena njemu nego Miljenoviću što je presedeo sezonu na klupi. Mitrović je bukvalno ubedljivo naš najbolji igrač iz generacije '93. Da li bi Goran Radonjić uspeo da ovaj tim ukomponuje, pitanje je? Nikada do sada nije imao ovako kvalitetan kolektiv i igrače za koje je potreban veliki autoritet. Da je Pešić trener, sigurno bi sa ovakvim timom daleko dogurao i u EL.
Poslednja izmena od Edibledi u Ned Jun 30, 2013 11:43 am, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
By Nookie
Edibledi napisao:Nelzon, Stefan Marković, Cvetković,
Rakočević, Šilb, Blažić,
Simonović, Thomas,
Savović, Mitrović,
To bi, po novom pravilu (4 stranca i 2 igrača sa srpskim pasošem), mogao da bude tim koji je spreman da osvoji domaće prvenstvo, ABA ligu i da uđe u top16.
Slib je krilo...
By Edibledi
Nookie napisao:
Edibledi napisao:Nelzon, Stefan Marković, Cvetković,
Rakočević, Šilb, Blažić,
Simonović, Thomas,
Savović, Mitrović,
To bi, po novom pravilu (4 stranca i 2 igrača sa srpskim pasošem), mogao da bude tim koji je spreman da osvoji domaće prvenstvo, ABA ligu i da uđe u top16.
Slib je krilo...
Još bolje!
Korisnikov avatar
By Nookie
@edibledi pozicije beka i krila su nam popunjene,tako da nista od Tomasa nazalost....
@SG Legla bi nam obojica fenoemenalno,al siguran sam da necemo dovoditi jos 2 stranca. Mada nek dodje samo Cook,prezivecemo bez MIlka :D
By grobar sa kosova
Neka vam dodje ko god hoce i Lebron neka vam dodje samo Bobi da dodje kod nas!Ako Bobi ode u Zvezdu Misko Raznjatovic ce dobijati pretnje i od mene na tviteru ili bolje da ne cekam da se "razbije krcag"vec da odmah krenem sa pretnjama!
  • 1
  • 600
  • 601
  • 602
  • 603
  • 604
  • 624
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]