Stare teme
By gurijev brat
U narednih 5-10 dana neće biti previse aktivnosti i dovodjenja igraca . Čekaće se odluka vojvodine oko igranja ABA lige sledeće godine ili vracanje radnickog samim tim zvezda i partizan. će se okrenuti angazovanju igraca kluba koji ne bude na jadranu ako to bude vojvodina zanimljivi igraci su (zekovic, kalinic,pot,stojacic ... ) ako to bude radnicki dozvolice odlaske skoro svim igracima al u fokusu će biti (bircevic,sinovec,možda emening al on je slobodan igrac ) spominje se bobi al posto tek pocinje letnja liga mislim ( nadam se ) da nece potpisati . Iz zvezde prvi ide radivojevic i to neki lukoil ili tako neka ekipa . Juče sam u zemunu video žarka rakocevica izgleda da mega misli da napravi stabilnog jadranca , ima zalizani u megu da dovuce sve svoje igrace bez ugovora samo da ne guse klince i imacemo svi koristi .
Korisnikov avatar
By Nookie
Mislim da je Zekovic vec otisao negde u Rumuniju....a realno se njega(koji je suv prosek) i Bircevica ni mi ni Partizan nemamo nikakvg intresa sa njihovim igracima...mozda Kalinic,mada mi vec imamo popunjenu poziciju krila...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Konacno smo tuzili Partizan da nam plati ono sto duguje za Miljenovica.Cekali smo ih dve godine.Taman da sa tim novcem dovedemo mladog Pota.
By Edibledi
MILOS OBILIC napisao:Konacno smo tuzili Partizan da nam plati ono sto duguje za Miljenovica.Cekali smo ih dve godine.Taman da sa tim novcem dovedemo mladog Pota.
Ко то ви? Пошто је Партизан дужан ФМП-у за Миљеновића, ти значи сада признајеш да си навијач ФМП-а?
То ми је баш чудно, пошто сам мислио да навијаш за Звезду.
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:Konacno smo tuzili Partizan da nam plati ono sto duguje za Miljenovica.Cekali smo ih dve godine.Taman da sa tim novcem dovedemo mladog Pota.
Koji vi?
Korisnikov avatar
By student_prava
milanezija napisao:
Koji vi?
Pa kako koji kkcztelekom :D
Korisnikov avatar
By Nookie
http://www.mozzartsport.com/vesti/uvali ... lja-zvezdi

Boze mili,kakav naslov...ej neko nama krade igraca,koji apsolutno nije bio u planovima. Ovo gore nego za DM-a....kakve gluposti pisu,cisto da bi napisali nesto.
Inace mozda za Marka i ne bi bilo lose da ode tamo,bio bi sigurno nosilac ekipe uz domaceg trenera. Mozda je to sto mu treba da vrati malo karijeru na pravi put...u svakom slucaju srecno Mare delijo
By gurijev brat
A nadao sam se da će keselj kod nas . Bolje on nego simon jel ima neka vest o odlascima i ko sve ostaje od prosle sem ove cetvorice miskovih i mitrovica ?
  • 1
  • 598
  • 599
  • 600
  • 601
  • 602
  • 624
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]