Mikoni napisao:@ Bogi
Covic nije legenda. Zloupotrebljavate delo jednog ili vise idiota koji su to okacili. Moka je legenda koja cesto lupeta, pa ga je tesko shvatiti ozbiljno. Pitao sam samo zasto bi neko mislio da je moka lazov ili prevarant, kojem ne treba verovati, nista drugo.
Ja i dalje ne zna ko je vezivao ruke npr onoj ruskoj banci ili rajfajzenu, te im branio da uloze u partizan. ne znam, da ti pravo kazem, ni za ta dva miliona, a ti ako znas, odlicno..
Kazem da zive na drzavnoj sisi, kako Zvezda, tako i partizan, Cibona i drugi.. Nisu se snasli u sistemu kojem pare ulazes ako ce ti se vratiti. Rade po sistemu koji je ovaj tip oznacio kao zaostao. Ne znam moze li drugacije, ali znam da to nije dobro...
Naravno da je postenije, ali ne znam zasto bih ja imao gorak ukus, ako vi ne budete dosli do novca(ili Zvezda). Meni je, licno, mucna ta prica. K. klubovi su savrsena mesta za sve vrste muljanja. Zato bih voleo da se, napokon, odbiju od pomenute sisei i stave pod najstrzu kontrolu.
Naravno da nije legenda,mada sam ja to govori za one koji ga tako oslovljavaju,nisam mislio na tebe
Niko od nas ne zna ko je kome vezivao ruke,ali sve te privatne firme kod nas zavise od drzave,drzava im daje povlastice,olaksice,ali isto tako moze da im posalje i inspekciju,jednostavno joj se ne zameraju.
Svi sporstki kolektivi pogotovo Zvezda i Partizan zive na drzavnim jaslama,jer su drzavni klubovi.E sad nema vise svrhe da budu na toj drzavnoj sisi

,vec da se regulise zakon za privatizaciju,pa kad neki privatni budza kupi klub,da se samo on pita,a ne drzava(e tu je drzavi problem,jer vise nemaju kontrolu i nemaju mogucnost da se omaste).Drugacije ne moze,jer drzava nece.
Bold:Nisam ni rekao da bi ti imao gorak ukus,nisam mislio egzaktno na neku osobu,vec generalno(takvih uvek ima,kao sto je doticni napisao).Izvini ako si se pronasao u tome