Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
grobar sa kosova napisao:Pitanje za sve Zvezdase na forumu:da li se stidite Covica?
Grobile, Zeks mi je priznao da se stidi, ali da ga trpi jer bez njega ni ova frankeštajn CZ ne bi postojala... :lol:
Priznaj mučki pred narodom biće ti bolje... :lol:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Kure napisao:
grobar sa kosova napisao:Pitanje za sve Zvezdase na forumu:da li se stidite Covica?
Grobile, Zeks mi je priznao da se stidi, ali da ga trpi jer bez njega ni ova frankeštajn CZ ne bi postojala... :lol:
Priznaj mučki pred narodom biće ti bolje... :lol:
priznao je i meni :mrgreen:
Korisnikov avatar
By Bogdan Bogi Bogdanovic
Mikoni napisao:
Bogdan Bogi Bogdanovic napisao:@mikoni
Navedi mi po kojim osnovama?
Skoro svim. Sto je tesko verovasti moki? Cinjenica da neko lupeta gluposti, to je vec nesto drugo.. Kapitalizam je drustveni sistem u kom dajes novac ako ce isti, na bilo koji nacin, da ti se vrati. Partizan i Zvezda su proizvodi jednog drugog sistema. Po stoti put-drzava davanje socijalne pomoci, odnosno davanje sredstvu, sto zvezda i partizan jesu, ne bi trebalo da uslovljava uspehom. Zvezda i Partizan su postali veliki klubovi samo zato sto su dobijali od drzave. Nikad sami nisu znali. Prvo je to bilo nemoguce, a onda, sustinski, nisu ni zeleli da se menjaju. Zvezda je platila ceh, mi progutali ponos. Ovo za Gasprom(iako mislim da ni sa drugim ne bi bolje prosli. Da smo znali sami upravljali resursima, NIS ne bi bio u zatecenom stanju. Priznaces, broj drzavnih firmi koje funkcionisu je mizeran..), nasu zemlju, sve su opsta mesta. Ako kazes sve je sranje, nisi rekao nista..
Kao prvo lik je u svom postu lepo rekao da veruje vise Moki od Covica...Moka je legenda kluba po sportskoj zasluzi,a ovaj je legenda po go zna kojoj(sigurno nije po sporetskoj :) )
Bold1: Partizan je dobijao vecu pomoc od FK do 2009 i od prodaje igraca nego od same drzave u poslednjih 15 godina.Da je merodavno to sto kazes u ovoj recenici,Partizan nikad ne bi dosao u ovu finansijsku situaciju a pritom je postizao uspehe iznad ocekivanja u poslednjih recimo 7 godina.

Bold2:Priznajem i to je svima jasno da je drzava u velikom rasulu,zato je neophodno da privatnici pomognu,ali nista ne mogu bez odobrenja drzave.Znaci ako je drzava takva kakva je i ne moze da pomogne,onda neka ne vezuje ruke ostalima koji mogu(to pricam u slucaju Partizana).Klasican primer je uticaj Vucica prilikom kupovine JAT-a od strane Arapa koji daju Zvezdi 2 miliona i to iskljucivo KK.
Nemam ja nista protiv da vi imate 6,7 miliona budzet,ali pod uslovom da se i nama pomogne u odredjenoj meri kako ne bi grcali evo vec 10 godina(a rezultat i uspeh je merodavan uvek).
Priznaces da je uvek postenije imati zdravijeg(finansijski)protivnika,da posle nemas gorak ukus kada pobedis!!!
Korisnikov avatar
By Mikoni
@ Bogi

Covic nije legenda. Zloupotrebljavate delo jednog ili vise idiota koji su to okacili. Moka je legenda koja cesto lupeta, pa ga je tesko shvatiti ozbiljno. Pitao sam samo zasto bi neko mislio da je moka lazov ili prevarant, kojem ne treba verovati, nista drugo.

Ja i dalje ne zna ko je vezivao ruke npr onoj ruskoj banci ili rajfajzenu, te im branio da uloze u partizan. ne znam, da ti pravo kazem, ni za ta dva miliona, a ti ako znas, odlicno..

Kazem da zive na drzavnoj sisi, kako Zvezda, tako i partizan, Cibona i drugi.. Nisu se snasli u sistemu kojem pare ulazes ako ce ti se vratiti. Rade po sistemu koji je ovaj tip oznacio kao zaostao. Ne znam moze li drugacije, ali znam da to nije dobro...
Naravno da je postenije, ali ne znam zasto bih ja imao gorak ukus, ako vi ne budete dosli do novca(ili Zvezda). Meni je, licno, mucna ta prica. K. klubovi su savrsena mesta za sve vrste muljanja. Zato bih voleo da se, napokon, odbiju od pomenute sisei i stave pod najstrzu kontrolu.
Korisnikov avatar
By Bogdan Bogi Bogdanovic
Mikoni napisao:@ Bogi

Covic nije legenda. Zloupotrebljavate delo jednog ili vise idiota koji su to okacili. Moka je legenda koja cesto lupeta, pa ga je tesko shvatiti ozbiljno. Pitao sam samo zasto bi neko mislio da je moka lazov ili prevarant, kojem ne treba verovati, nista drugo.

Ja i dalje ne zna ko je vezivao ruke npr onoj ruskoj banci ili rajfajzenu, te im branio da uloze u partizan. ne znam, da ti pravo kazem, ni za ta dva miliona, a ti ako znas, odlicno..

Kazem da zive na drzavnoj sisi, kako Zvezda, tako i partizan, Cibona i drugi.. Nisu se snasli u sistemu kojem pare ulazes ako ce ti se vratiti. Rade po sistemu koji je ovaj tip oznacio kao zaostao. Ne znam moze li drugacije, ali znam da to nije dobro...
Naravno da je postenije, ali ne znam zasto bih ja imao gorak ukus, ako vi ne budete dosli do novca(ili Zvezda). Meni je, licno, mucna ta prica. K. klubovi su savrsena mesta za sve vrste muljanja. Zato bih voleo da se, napokon, odbiju od pomenute sisei i stave pod najstrzu kontrolu.
Naravno da nije legenda,mada sam ja to govori za one koji ga tako oslovljavaju,nisam mislio na tebe :)
Niko od nas ne zna ko je kome vezivao ruke,ali sve te privatne firme kod nas zavise od drzave,drzava im daje povlastice,olaksice,ali isto tako moze da im posalje i inspekciju,jednostavno joj se ne zameraju.
Svi sporstki kolektivi pogotovo Zvezda i Partizan zive na drzavnim jaslama,jer su drzavni klubovi.E sad nema vise svrhe da budu na toj drzavnoj sisi :D ,vec da se regulise zakon za privatizaciju,pa kad neki privatni budza kupi klub,da se samo on pita,a ne drzava(e tu je drzavi problem,jer vise nemaju kontrolu i nemaju mogucnost da se omaste).Drugacije ne moze,jer drzava nece.
Bold:Nisam ni rekao da bi ti imao gorak ukus,nisam mislio egzaktno na neku osobu,vec generalno(takvih uvek ima,kao sto je doticni napisao).Izvini ako si se pronasao u tome :)
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano

u Zexaro sta ti reko !!! :mrgreen: :cetnikusplastusena:
Korisnikov avatar
By Mikoni
Salvatore Guliano napisao:

u Zexaro sta ti reko !!! :mrgreen: :cetnikusplastusena:
Osim ako nije okaceno da isprovocira vas, da se ogradim :) Nemoj da mi svadjas sa covekom. Mogao bih ponoviti sta si sve pricao na basketu. ;)
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
sta bi mogao da kazes da je Zex zena i da nije iso u vojsku i da nema srce! jel to ? i da jos od plate jednog moderatora nije mogao da izdvoji kintu da nam kupi vodu ? :lol:
By kosta76
Salvatore Guliano napisao:sta bi mogao da kazes da je Zex zena i da nije iso u vojsku i da nema srce! jel to ? i da jos od plate jednog moderatora nije mogao da izdvoji kintu da nam kupi vodu ? :lol:
Pare za vodu sam mu dao na ruke! Dao sam mu i dva vedra za vodu u slucaju da nestane.
U kojoj kafani je potrosio pare, ja ne znam :think:
  • 1
  • 595
  • 596
  • 597
  • 598
  • 599
  • 624

Vratiću se na nešto što smo Karabura[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инф[…]