Stare teme
Korisnikov avatar
By filipinjo
Ćaos.

Ja sam novi na forumu i pratim vas, da ne kažem uhodim :-) već neko vreme. Uglavnom mi se sviđaju sve diskusije ovde na forumu koje se tiču košarke koju sam trenirao u mlađim selekcijama KK Goč-a iz Vrnjačke Banje, pa reših da se priključim.

Inače, '88 sam godište, na geografiji mi je ostalo još par ispita, navijam za Zvezdu, Srbiju i lepu košarku.

Na EP smo, naravno, svi uz naše momke, ali sad ovako na prvu mislim da bi Francuska mogla do samog kraja na ovom prvenstvu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Posto sam prvi poceo sa tozla-Srbija!
Korisnikov avatar
By Karaburac
filipinjo napisao:Ćaos.

Ja sam novi na forumu i pratim vas, da ne kažem uhodim :-) već neko vreme. Uglavnom mi se sviđaju sve diskusije ovde na forumu koje se tiču košarke koju sam trenirao u mlađim selekcijama KK Goč-a iz Vrnjačke Banje, pa reših da se priključim.

Inače, '88 sam godište, na geografiji mi je ostalo još par ispita, navijam za Zvezdu, Srbiju i lepu košarku.

Na EP smo, naravno, svi uz naše momke, ali sad ovako na prvu mislim da bi Francuska mogla do samog kraja na ovom prvenstvu.

Dobrodosao :beer:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
filipinjo napisao:Ćaos.

ovo boldovano mi nekako ne ide jedno sa drugim a pogotovo sa trecim xD

BTW :

dobrodosao :text-welcomeconfetti:
Korisnikov avatar
By rudonja
Realnost nije cinjenica na koju se obaziremo. Srbija.
By Edibledi
Navijam za naše a prognoziram ovako:
1. Francuska
2. Rusija
3. Španija
4. Grčka...
5. C. G.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5