- Uto Dec 18, 2012 2:00 am
skopje_1966 napisao:Zemljace mi Cibonu ima da dobijemo pa makar igrali 2 utakmice u jedan dan,dok kod Sirokog u Pecari bice jako tesko da napravimo iznenadjenje.Ja mislim da su Cibosi namerno ovo uradili,tj hoce da sto vise uigraju novog igraca Parkera,kako bi mogli da nas dobiju.Jaycee Carroll napisao:Popravili su se dosta iskreno da ti kazem,Smush Parker je doneo novog kvaliteta kod Cibosa,ali ocekujem da ih dobijemo.Pazi sad,MZT trazi da se mec pomeri za dan-dva(sreda ili cetvrtak) kako bi sa busem mogli oni da dodju,zato sto je i MZT putovao u Splitu,Zadru autobusem,dok Cibona trazi da se mec odigra sledece nedelje,a nama hala nije tad slobodna,tako da ocekujem u toku dana da se nasi dogovore oko odigravanje meca.Inace avion iz Zagreba u kojem su trebali da budu košarkaši Ciibone uredno je sleteo na skopski aerodrom , danas u 15.55. A i da nije, problem sa maglom se godinama rešava preusmerivanjem aviona na ohridski ili eventualno prištinski aerodrom.Kako god da je let bi se realizovao kao što jeste i oni bi vec bili u Skoplju .Sasvim neopravdano odlaganje utakmice i to ne za sredu več za četvrtak. Pa da su peške krenuli stigli bi do srede. Ne bi bilo nikakvih problema da nama sledece gostovanje nije u Širokom pa sumnjam da ce to proci bez poslidice po naš tim na gostovanju i da ovo odlaganje nije slučajno. Ovako cemo morati da odmah posle utakmice uletimo u autobus i kako bi stigli na sledeču utakmicu Bogu iza leđa.