Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
zola napisao:
Shomy_lee_jones napisao:Cekajte bre ljudi,Pasutin iz Pranjana nije Pasutin ili jeste...zar nije Pasutin ovaj pored Mesine?Ko je onda ovaj levo od Plaze?Drugi Pasutin :D
U pravi si, tek sad videh. Pored Uvalina je Ergin Ataman iz Galatasaraja
a gde je "oni dadu kos, a mi skidamo gace " ?

@gurijev brat: htedoh reci da ce ti Karaburac bolje opisati igraca, ali izgleda da sam dovoljno rekao xD slazem se da je tesko ostvarivo da ce on otici iz najbolje kosarkaske lige u CZ gde bi bio 3 opcija na poziciji 1.
By gurijev brat
Hvala na doceku pa i ja sam ga prvi put tada video više bih voleo umesto njega da sansu dobije neko iz generacije tejica ristica al ako dodje biće ekstra kako je krenulo pola kahasola sledece godine u ABa ligi !
Korisnikov avatar
By Zex88
@Gurijev brat,dobrodosao na forum. ;)
By gurijev brat
E da glupo mi je ovo kao novi clan da pisem al igrom slucaja znam o kojim se cframa radi u slucaju budzeta crvene zvezde a ovde se pojavljuju informacije o nerealnim ciframa a znam i od coveka ispred sd czv mogu i ime da kazem u pitanju je todorov budzet nece biti veci od 4500000 mil kao što se napumpava budzet za kosarkase tako se onim preplacenim fudbalerima smanjuje iako je solidan skoro kao svim ostalim klubovima iz sd zajedno ! A izgleda da ovo niije kraj sa strancima sve karte se bacaju na el pa će biti veselo u martu sledece godine i sa nasim rosterom i da4,5 mil je budzet svih selekcija zajedno i oba seniorska tima laka igra za 100000 a selbi za 280000 plus masni bonusi za trofeje B-)
Korisnikov avatar
By Zex88
Sad si gotov,sada komsiluk da te napadne. :D

Nego jel ti mozes nama(meni ako Salvatore ispadne dojka) da sredis karte za el?:D
By Jaycee Carroll
@Shomy

Ovaj do Plaze je Nemacki selektor Dirk Bauerman i trener Bayerna,eto koliko pojedinci ovde poznaju kosarku.

@Nookie

Ja imam puno insajdera i naravno da cu uvek ovde pisati s'kim pregovarate,ako ti smeta,ne citaj!
  • 1
  • 590
  • 591
  • 592
  • 593
  • 594
  • 624
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]