Stare teme
Korisnikov avatar
By bokibb
Salvatore Guliano napisao:vi ga Mesina koji zabar, klasicna seljacina ko da je iz neke druge zemlje, a ne kolevke mode :P elegantno sve i najk patike xD
sto je sigurno sigurno :D
Sto bi rekao moj prfesor istorije "Totalna Amerikanizacija...."

Ipak je on radio u LA a kod njih ide odijelo i patike :lol: :lol: :lol: :lol: , najbolji primjer coach K :x :x :x :x
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Cekajte bre ljudi,Pasutin iz Pranjana nije Pasutin ili jeste...zar nije Pasutin ovaj pored Mesine?Ko je onda ovaj levo od Plaze?Drugi Pasutin :D
Korisnikov avatar
By Nookie
Vojvoda napisao:
Jaka napisao:Zbog cega 2 Dukljanina nisu jedan do drugog ?!
Ja koliko znam oni i nisu u narocito dobrim odnosima trenutno... Mozda gresim, ali sam to negde cuo/procitao.
Nisu od kada je Radonjic nasledio Duleta na klupi CG...Dule je tad postao neki savetnik,il tako nesto,a l i dalje vukao sve konce. To je Radonjicu nije svidelo. Valjda su se i na nekom treningu reprezetnacije posvadjali,Dule banuo i krenuo pokazuje neke akcije il sta vec,a Radonjic poludeo...

@JC Zamolio bi te najljubaznije da ne lupetas vise sa eventualnim pojacanjima....hvala
By gurijev brat
E nov sam na ovom portalu i moram da kazem da od svih foruma da sam primetio daje ovde najbolje zezanje i da ljudi dosta znaju o kosarci i nisu samo klupski obojeni :)
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
gurijev brat napisao:Zanima me misljenje o malom radicevicu čak nam se i on pominje kao pojacanje ?
kao prvo najbolje je zezanje na svastari, kad vec budes isao tamo svrati na "predstavljanje" i napisi par reci o sebi to vazi za sve nove clanove, to je bila obavezna tema na starom forumu, sada posto se svi znamo nismo pisali, ali moze da vam posluzi za upoznavanje ...

kao drugo dobro nam dosao ! :text-welcomewave:

kao trece, ja ovog malog Radicevica nisam gledao dok nije zaigrao za Kahasol protiv Zvezde u EK, onda sam se odusevio ! ne mogu da dam strucno misljenje o njemu, ali mogu da kazem da bi bio odlicno resenje na pozicji 1 i bio bi svakako velika investicija i projekat za buducnost, jer se vidi da je skolovan igrac.

Edit: mislio sam da je tema KKP izvinjavam se xD i vama bi bio odlicna investicija, to svakako. samo bih ga ja radije u drugom dresu :D
Korisnikov avatar
By zola
Shomy_lee_jones napisao:Cekajte bre ljudi,Pasutin iz Pranjana nije Pasutin ili jeste...zar nije Pasutin ovaj pored Mesine?Ko je onda ovaj levo od Plaze?Drugi Pasutin :D
U pravi si, tek sad videh. Pored Uvalina je Ergin Ataman iz Galatasaraja
Korisnikov avatar
By Karaburac
Salvatore Guliano napisao:
gurijev brat napisao:Zanima me misljenje o malom radicevicu čak nam se i on pominje kao pojacanje ?
kao prvo najbolje je zezanje na svastari, kad vec budes isao tamo svrati na "predstavljanje" i napisi par reci o sebi to vazi za sve nove clanove, to je bila obavezna tema na starom forumu, sada posto se svi znamo nismo pisali, ali moze da vam posluzi za upoznavanje ...

kao drugo dobro nam dosao ! :text-welcomewave:

kao trece, ja ovog malog Radicevica nisam gledao dok nije zaigrao za Kahasol protiv Zvezde u EK, onda sam se odusevio ! ne mogu da dam strucno misljenje o njemu, ali mogu da kazem da bi bio odlicno resenje na pozicji 1 i bio bi svakako velika investicija i projekat za buducnost, jer se vidi da je skolovan igrac.

Edit: mislio sam da je tema KKP izvinjavam se xD i vama bi bio odlicna investicija, to svakako. samo bih ga ja radije u drugom dresu :D
Dobrodosao na forum.

Sto se Radicevica tice, ja bih samo dodao da ne verujem u tu soluciju. Koliko znam on ima lep ugovor sa Kahasolom, a i ove sezone bi trebao da dobije vecu minutazu.
  • 1
  • 589
  • 590
  • 591
  • 592
  • 593
  • 624
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]