Stare teme
Korisnikov avatar
By Vuk
Shomy_lee_jones napisao:Uvalin pod hitno da nadje drugu zenu,ova ga oblaci katasrofa.ko bese onaj ogromni skroz levo pored Plaze?
Pasutin iz Pranjana.
By dexy
Karaburac napisao:Pa ni Vule nije bas nesto lucidan ako cemo iskreno... Slabi smo generalno sa tim iskusnijim plejevima. Mada ja gotivim Vuleta, moram da priznam da ga prosle sezone nisam pratio, pa ne znam u kakvom je sad stanju.
Koloko se sećam, Vule je pokidao prednje ukrštene ligamente. Do tada, imao je sasvim dobru sezonu.
Korisnikov avatar
By Kure
Jef Costello napisao:Rasim Ljajić ugovorio ovog šeika. On od svih političara najviše pomaže SD Partizan, tako reče Dule.
Nek vam Alah podari ovoga šeika (naš je bolji i lepši) pa da zajedno gledamo ovaj katalog:
Deset najtraženijih slobodnih agenata u Evropi
Ha, ha, pa nismo mi kao vi, nas taj katalog ne zanima...

Trebaju nam Šalić, Krstić (iz Mege) Danguba i Vasa... To će biti dovoljno za još 12 godina dominacije
Korisnikov avatar
By zola
Vuk napisao:
Shomy_lee_jones napisao:Uvalin pod hitno da nadje drugu zenu,ova ga oblaci katasrofa.ko bese onaj ogromni skroz levo pored Plaze?
Pasutin iz Pranjana.
Fale Duda i Zeljko na ovoj slici, a i Svetislav. Nadam se da ce sva trojica biti tu sledece sezone. Mnogo je siromasnije bez njih

Moram jedan offtopic kad si vec kod Pranjana. Prva rakijada je odrzana ispred prodavnice mog bliskog rodjaka, rodna kuca moje keve je odmah pored. Znam sve one likove, kakvi su to kraljevi
Korisnikov avatar
By Gale
Zex88 napisao:Slika
Ahaha, Pašutin je zaista pobedio sasvim. On bar izgleda kao da je svrnuo sa rakijade (odličan opis :clap: ). Ovi ostali izgledaju kao nasumično odabrani putnici voza Beograd - Pančevo...
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Jaka napisao:Zbog cega 2 Dukljanina nisu jedan do drugog ?!
Ja koliko znam oni i nisu u narocito dobrim odnosima trenutno... Mozda gresim, ali sam to negde cuo/procitao.
  • 1
  • 588
  • 589
  • 590
  • 591
  • 592
  • 624
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]