Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Oo mora biti prisutan, pa kako drugacije da dobijemo najlaksu grupu. :D
By Master
Jaycee Carroll napisao:PAO
CSKA
Kaha
Galatasaray
Zvezda
Bayern

Potpisujem 2-8 skor.
Samo umesto Pao-a da bude Oly. Iz razloga sto je to bratski klub, i onda ima 3 kluba protiv kojih bi navijanje bilo onakvo kakvo treba da bude. Jer ako tu ne bude nekih ispada, ne bi me cudilo da sl.godine dobijemo licencu, jer kao sto znamo finansije su ono sto podize rejting klubova kod "Eurolige". P.s. Inace, prlicno sam sigiluran da necemo imati ispod 3 pobede ako se igracki kadar bude formirao zapocetim tempom pod OBAVEZNIM uslovom da ne menjemo trenera.
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
master napisao:ne bi me cudilo da sl.godine dobijemo licencu, jer kao sto znamo finansije su ono sto podize rejting klubova kod "Eurolige"
licence to kill?
Korisnikov avatar
By Zex88
Olimpijakos
Sijena
Unikaha
Budiveljnik
Zvezda
Nanter
By Master
Shomy_lee_jones napisao:
master napisao:ne bi me cudilo da sl.godine dobijemo licencu, jer kao sto znamo finansije su ono sto podize rejting klubova kod "Eurolige"
licence to kill?
Da bila bi to "licence to kill" svega onoga sto mi mislimo da je pravicno, ali ko te pita. Da ne ulazim u neke dublje teme, ali svi znamo da se Euroligu ne organizuju iz strasti prema kosarci, vec zbog para. Isti je princip i sa NBA-om. Jesu li Lebron i drugari poleteli u publiku da proslave titulu? Jesu, al' za malo. Izglise se sa protivnicima kao, da je bio prijateljski mec Partizan-Paok. To su bre interesi, posao, strast gajimo mi navijaci, u Srbiji i jos 2,3 siromasne zemlje, ali i ta strast je u 20% slucajeva zbog kosarke, 80% politika radi svoje. Mozemo mi "oci da povadimo" (ili bez navodnika), to nista nece promeniti. Ako stvari funkionisu na zapoceti nacin, Zvezda ce biti 3 god.sigurna u Euroligi, pre poslednje sezone Legenda se povlaci, i... Sta bude bice. Srbija brale. ;) p.s. Bilo bi fino da u medjuvremenu odigramo jedan final four. :)
By Jaycee Carroll
Slika

Najverovatnije nova petica Zvezde.Radi se o centru koji ima Evropsko iskustvo,prethodne sezone je igrao za ULM,ima dobar sut spolja takodje.
Korisnikov avatar
By Kure
Brajant?
U dobro je, ja sam se već uplašio, pola dana prošlo, a nije dovedeno nijedno pojačanje...

.!.
  • 1
  • 586
  • 587
  • 588
  • 589
  • 590
  • 624
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]