Stare teme
Korisnikov avatar
By zola
Mislio sam da cemo biti 4.sesir. Na koju je foru Budiveljnik 4. sesir? Stvarno nema smisla

Best case: Olimpijakos (ako odu Spanulis i Hajns), Sijena, Unikaha, Budiveljnik, Partizan, Strazbur

Worst case: Pao, CSKA, Laboral, Galatasaraj, Partizan, Bajern
Korisnikov avatar
By familija
@zola

Do ovih poslednji godina je EVroliga i licila na nesto, ovo sada posstaje pravi putujuci cirkus...a to je prvi povukao Prokom i A licenca koju je dobio od DJordjija..nabavis 5-6 crnih igraca, imas jaku zemlju i trziste (a kosarkaski si na marginama), i cirkus moze da pocne... :doh: :doh: :doh:
Sada Budivelnik...pa Strazbur..i Bajern koji nije ni postojao do pre 3-4 godine...Smejurija...
Korisnikov avatar
By zola
familija napisao:
zola napisao:Izgleda da wild card za Evroligu dobijaju Bajern i Strazbur, dok A licencu dobija Budiveljnik, mada mi nije jasno kako, kad ima samo dva mesta

http://www.sportando.net/eng/cups/eurol ... eague.html

A licence 13 ekipa
B licence 8 ekipa
kvalifikant 1 ekipa

Ukupno 22 ekipe
Posto je Roma odustala pozivnice su dobili Bajern, Strazbur i Budivelnik!!

http://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%80%9314_Euroleague
Ali ovo je sprdnja da nema dalje...
Koliko divljih, smesnih i u prevodu "na sliu guranih ekipa" ove godine u Evroligi...
Nantere, Budivelnik, Strazbur, Stelmet, Bajern....

Pazi pozivnicu dobijaju Strazbur, Bajern i Budivelnik!!!!!!
:doh: :doh: :doh:
Preracunao sam se.

Dobro je sto su Ukrajinci dobili jedno sigurno mesto u Evroligi, ali je bezveze da to bude A licenca, jer u njihovoj ligi ima par klubova slicnog kvaliteta koji se bore za titulu. Budiveljnik ne odskace kvalitetom od Azovmasa i Donjecka, a ima jos timova koji ulazu. Obesmislili su im ligu, sto nije u interesu ULEB-a

Drago mi je i sto je Bajern dobio wild card, jer ce oni tek da budu jaki. To sam i ocekivao. Italijani su otanjili sa kintom, pa su uleteli Francuzi. Nije ni to preveliko iznenadjenje
Korisnikov avatar
By zola
familija napisao:@zola

Do ovih poslednji godina je EVroliga i licila na nesto, ovo sada posstaje pravi putujuci cirkus...a to je prvi povukao Prokom i A licenca koju je dobio od DJordjija..nabavis 5-6 crnih igraca, imas jaku zemlju i trziste (a kosarkaski si na marginama), i cirkus moze da pocne... :doh: :doh: :doh:
Sada Budivelnik...pa Strazbur..i Bajern koji nije ni postojao do pre 3-4 godine...Smejurija...
Jeste uslo dosta prosecnih ekipa ove godine, ali meni se ne svidja da svake godine igra 21, 22 iste ekipe. Ove godine igra 8 novih ekipa + kvalifikant ako ne budu Himki ili Ritas. I Spancima treba oduzeti jednu A licencu, pa da se za 4.mesto bore Valensija, Bilbao, Kanarija, Unikaha
Korisnikov avatar
By zola
familija napisao:Ma itlijanski klubovi su odavno u raspadu (osim Sijene)..ali sta reci tek za francuske klubove?!!?! Pa oni se godinama raspadaju u Evroligi....
:doh: :doh: :doh:
Sijena je u raspadu, dok se Milano finansijski drzi, ali organizacija i rad su im ocajni. Sijena jos vise smanjuje budzet za sledecu sezonu
Korisnikov avatar
By familija
zola napisao:
familija napisao:@zola

Jeste uslo dosta prosecnih ekipa ove godine, ali meni se ne svidja da svake godine igra 21, 22 iste ekipe. Ove godine igra 8 novih ekipa + kvalifikant ako ne budu Himki ili Ritas. I Spancima treba oduzeti jednu A licencu, pa da se za 4.mesto bore Valensija, Bilbao, Kanarija, Unikaha
PA Unikaha je takodje sprdnja..dve godine uzastopno zavrsavaju Deveti u prvenstvu..A vec si pomenuo par timova koji bi mogli igrati EVroligu..mada postoji pravilo kod njih..ako udje neko u finale od tioh timova koji nemaju A licencu (Bilbao, Valensija, Estudijantes...) suspenduje se najlosija ekipa sa A licencom i ta ekipa ide u Evroligu..
By milanezija
1. Barcelona 144
2. Olympiacos 138
3. Panathinaikos 136
4. Real 128

5. Maccabi 128
6. CSKA 119
7. Siena 118
8. Efes 98

9. Caja Laboral 94
10. Unicaja 87
11. Fenerhahce 87
12. Žalgiris 86

13. Galatasaray 66
14. Kuban 62
15. Budivelnyk 57
16. Brose 56

17. Armani 52
18. Partizan 50
19. Crvena zvezda 21
20. Zielona Gora 20

21. Bayern 8
22. Nanterre 0
23. Strasbourg 0
24. Q
Korisnikov avatar
By zola
Vidis ima i toga, nisam ocekivao da Budiveljnik ima vise bodova od nas. Mada ne moze se podjednako ceniti pobeda u Evroligi i Evrokupu
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 102
NCAA & High School

Au kakav transfer Momcilovica... Povukao se sa dra[…]

KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]

Takmicenja mladjih kategorija