Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Obrisao desetak,no posto sam pospani Meksikanac,ne mogu vise.
By hazarder
Lepus napisao:Meni je jasno da je Zvezda ustvari FMP, ali koji je klub onda RadnickiFMP ?
A koji je ovo klub?
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=724167

Blago vama, mozete da birate. Mi nemamo para, sirotinja, imamo samo jedan Partizan.

Jopicu, neces ni dobiti odgovor. Reinkarnirani dugo prati forum, zna da si zavrsio to sto on pokusava. Ne zeli mangup da ulazi u polemiku, jer zna da je inferiorniji sto se znanja tice.
Korisnikov avatar
By Lepus
Ljudi misle da sam ja pisao sarkasticno. Ne, stavarno me interesovalo koji je klub RadnickiFMP.
Korisnikov avatar
By bokibb
CZV stvara respektabilan tim (tako je i proslogodisnji izgledao na pocetku sezone) i za sada su ubjedljivo prvi favoriti ABA lige (cekam da vidim sta ce uraditi Cibona i Cedevita).

Ova prica oko para je takva kakva je. Da zivimo u Qrcevoj drzavi sa velikim K to znamo odavno svi, a isto tako znamo da pravda NE POSTOJI. Mi (Partizan) je izabrao da radi i da na "finjaka-mi smo blago Srbije MORATE nam dati pare" obezbjedi budzet, s druge strane imamo Covica koji je iskoristio trenutnu politicku konstelaciju i svoje veze da fuzionise klubove. Jedan za koji navija 60 % Srbije i drugi privatni koji je imao sve osim navijaca (i ovoliko drzavnih para). Ko pogleda realno zna koji je to klub, ali cim on ima u imenu Crvena Zvezda, ljudi se identifikuju sa tim. Dosadi dominacija od 12 godina i nadje se "tim" koji je spreman na sve da to prekine iz ovih ili onih razloga (jedni da prekinu dominaciju, citaj Covic, drugi da dobiju glasacko tijelo i na taj nacin pokusaju obezbjediti sebi jos 4 godine poslije izbora za svoje manifetluke).

Jbg, ja sam mozda romantik, ali ja sam za to da Partizan i dalje fura svoj style dovodi klince i ganja rezultate i zivi od prodaje. Lijepo je imati kvalitetan tim i uzivati gledati ih, ja nemam nista protiv toga da CZV ima dobar tim, sada ta prica sa drzavnim parama jeste nategnuta ali jbg, zivot je takav da drzava da kome hoce to su njezine pare. Nadam se da samo ova CZV prica ne vodi u propast jer bojim se kada neko zavrne slavinu sa parama da ce biti "ko izlazi zadnji neka ugasi svjetlo" .... Sta ce znaciti 2-3 titule ako nestane CZV kao klub? Nadam se samo da toga nece doci a ako ne daj Boze dodje nadam se da nece biti DV kriv...
Korisnikov avatar
By Zex88
Moze li neko da mi nabroji 2 firme(drzavne,privatne) koje je ova vlast dovela u Zvezdu?
Korisnikov avatar
By MileBL
Silba nisam gledao, ali po pisanju ostalih forumasa mi je drago da ima dobru kontrolu lopte i da zna asistirati, to je najvise nedostajalo Skotu, s kojim ce se ubrzo raskinuti ugovor, to bi trebo biti sledeci potez uprave.
Sad nam nedostaju jos tri igraca: plej- Teodosic ili Markovic,
krilni centar - Radmanovic, Savanoic, Erceg ili Antic
centar - Milicic i niko drugi.
Kao petog beka ocekujem Lazica, momak ima jos prostora za napredak, a na centarskim pozicijama ne mogu se odluciti izmedju Mitrovica i Subotica.

Na sve ovo bi najbolje lego trener tipa Duska Ivanovica, Radonjic bi bio odlican pomocnik.
Korisnikov avatar
By Karaburac
MileBL napisao:Silba nisam gledao, ali po pisanju ostalih forumasa mi je drago da ima dobru kontrolu lopte i da zna asistirati, to je najvise nedostajalo Skotu, s kojim ce se ubrzo raskinuti ugovor, to bi trebo biti sledeci potez uprave.
Sad nam nedostaju jos tri igraca: plej- Teodosic ili Markovic,
krilni centar - Radmanovic, Savanoic, Erceg ili Antic
centar - Milicic i niko drugi.
Kao petog beka ocekujem Lazica, momak ima jos prostora za napredak, a na centarskim pozicijama ne mogu se odluciti izmedju Mitrovica i Subotica.

Na sve ovo bi najbolje lego trener tipa Duska Ivanovica, Radonjic bi bio odlican pomocnik.

Cekaj Mile jel ovo tvoja realna lista zelja? Teodosic, igrac koji je proglasavan najboljim igracem Evrope i koji je u CSKA igrao za skoro 2 miliona evra po sezoni, igrac u najboljim igrackim godinama, ce da dodje u Zvezdu?
Markovic, ajde da se otvorite nenormalno mozda bi i dosao, ali bi opet ponuda trebala prilicno jaka da bude....
Jel si ti svestan da je EFES platio obestecenje Valensiji za Savanovica 600 000 evra kad su ga dovodili, mozes da zamislis kolika mu je plata onda? Drugo on statisticki ima jako dobru sezonu iako ga ja ne volim kao igraca, imace on lako angazman negde u inostranstvu.
Antic je osvojio 2 sezone za redom evroligu, zar zaista mislis da se bas toliko para ima?
Erceg copy paste prica za Savanovica, on je u Olimpijakosu gde je igrao trivijalnu ulogu imao platu 700 000 evra, ne smem ni da zamislim koliko ga Ruje placaju.

Znam da ste u fazonu ima se moze se, ali bas ga pretera.
Jos su ti Darkan i Radman finansijski najrealniji, ali ja vam ih toplo prizeljkujem u timu, mislim da cete se vi mnogo vise hvatati za glavu zbog njih nego mi grobari.
Korisnikov avatar
By Lepus
Zex88 napisao:Moze li neko da mi nabroji 2 firme(drzavne,privatne) koje je ova vlast dovela u Zvezdu?
Sacekaj malo da pitaju Debelog, on to najvise prati ove godine.
By strelac
Lepus napisao:
Zex88 napisao:Moze li neko da mi nabroji 2 firme(drzavne,privatne) koje je ova vlast dovela u Zvezdu?
ne pitacemo Coravog
Korisnikov avatar
By bokibb
Lepus napisao:

Duseeeeeeeeee mojeeeee vama niko ne daje nista :o :o :o , eto Partizanu daju vise nego vama a vi imate budzet koji Partizan moze samo da sanja (prica se o 5 milki....)

Znaci prosla vlast vam je dala budzet od 5 milki?? Pa kako to kada Tadic navija za PArtizan?? :think: :think: :think: :think: ....

Mora da je dobri duh donio pare... (privatne pare koje nisu dali poreski obaveznici Srbije, eto vama niko ne daje drzavne pare vi imate privatne sponzore, ugasite Partizan jer on trosi drzavne pare)
  • 1
  • 571
  • 572
  • 573
  • 574
  • 575
  • 624

Vratiću se na nešto što smo Karabura[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инф[…]