Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ja bih vam se rado pridruzio, prvi put u zivotu imam cak i novac za takvu avanturu, ali nazalost taj novac i vreme bice preusmereni na Moskvu od prvog septembra do trideset prvog oktobra :(. Nadam se da cete da kacite kvalitetne strimove, jer bo veze nemam kakva je situacija tamo kada su u pitanju prenosi utakmica.
By flameni
Tema se fino razvija.
Nastavite da kacite linkove sa informacijama, to je od velike koristi.
Ako bi se ispostavilo da mozemo organizovano da banemo bas u Sloveniju, onda bih razmislio o tome da i otkazem Trst i tu akciju.
Dakle samo kacite info, a za neke dodatne dogovore, moze da se pocne od kraja ovog meseca.
Stampamo majicu kosarkars.com, yopic nam posalje proviziju za sponzorstvo i to je to...
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
flameni napisao:Tema se fino razvija.
Nastavite da kacite linkove sa informacijama, to je od velike koristi.
Ako bi se ispostavilo da mozemo organizovano da banemo bas u Sloveniju, onda bih razmislio o tome da i otkazem Trst i tu akciju.
Dakle samo kacite info, a za neke dodatne dogovore, moze da se pocne od kraja ovog meseca.
Stampamo majicu kosarkars.com, yopic nam posalje proviziju za sponzorstvo i to je to...
LOLčina
By flameni
ti si se bas zainatio da izgubis tu moderatorsku funkciju,a?
By flameni
Reci sve zeljeeeee, reci sta trebaaaaa...ukroticu zvezdanoo jatooooooooooo, nemaaaaaa sta necuuuuuuuuuuu...
By flameni
sad ce da mi postane uzrecica ta prokleta izreka za koju jos uvek ne znam potpuno i sa sigurnoscu sta znaci, ali kontam da je izvedena od one da se prvi macici u vodu bacaju...
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
hahahah meni vec jeste, od jutros je ubacujem svuda, u razgovor sa svima.
Na stranu sto mi je stalno u glavi, cim procitam neki random post pomislim - macija je trka do pojate
Jos preko svega, pojma nemam sta to znaci
Korisnikov avatar
By Antoine
Yopitsch-Kurz napisao:hahahah meni vec jeste, od jutros je ubacujem svuda, u razgovor sa svima.
Na stranu sto mi je stalno u glavi, cim procitam neki random post pomislim - macija je trka do pojate
Jos preko svega, pojma nemam sta to znaci
+1 :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]