Stare teme
Korisnikov avatar
By Joomla10
Moram da pitam, ne vredi...

Doktore, pomagaj, situacija je alarmantna!!!

Danas sam imao svadbu, sestra, rodjaka, kako god mi se udavala. Od 11h sam bio u restoranu. Od tada do 17h sam popio 7-8 flajki vopsa i nista...
Kada sam video da ne ide, presekao sam sa 4-5 vinjaka, ali sto bi rekao Pikac ni da me dirne... Posle sam popio jos jedno pivo, ali ne vredi, ko nov sam...

Toliko sam se smorio da sam dosao kuci.

Pomagaj doktore ako Boga znas!!!
By flameni
Samo polako, nisi ni prvi , a nazalost ni poslednji kome se ovo desava.
Situacija je jasna, otisao si zeljan da se umrtvis do neprepoznatljivosti, medjutim jos uvek si u stanju da hodas na dve noge i imas problem.
Postoji vise resenja
1- Radikalno - Rakija je nesto sto ce ti doneti zagarantovan uspeh.Bitan je i tempu u unistavanju iste.Dakle, nekih desetak casica na ex u roku od sat i po...Nista meze, moze kisela voda i to je to.Vrucina je i zato ti od piva nije nista, rakija ima vecu koncentraciju alkohola, a tempo ispijanja ce ti omoguciti da se obeznanis pre nego sto izadje kroz znoj uneti alkohol.Dobra stvar je sto ce biti zasigurno cementiran do kraja veceri, losa je sto ce te sutra mozda malo boleti glava, sto neces moci da artikulises pokrete i postoji mogucnost izazivanja sukoba...
2 - USA is the way - Ovo je skuplja varijanta, ali meni omiljenija.Dakle prelazis na viski ili burbon.Patriotski dojam moraces da zrtvujes, ali ces svakako imati vise kontrole u svojim rukama.Sigurno te vodi u provaliju, samo ces u tu provaliju, za razliku od radikalnog resenja, stici planski i lagano, gledajuci i secajuci se svih svojih posrtanja te veceri.Sutra ne bi trebalo da te previse boli glava, a i ako se to desi, bice zbog piva, nikako zbog viskija.Viski je pice koje odrazava stil, moc itd itd, tako da dobijas neki kosmopolitski pecat, pa neces biti uroljano govedo, vec pijani gospodin.
3 - Sure shot - Odes u prvi kafic.Trazi suter koji se zove Marihuana.ne treba ti mnogo, 3,4 maksimalno 5.Ovde ces zeludac spasiti kolicine, medjutim koncentracija alkohola nece ti faliti.Ova kombinacija ce te bacakati cele veceri poput razjarenog ovna, proklinjaces Absinth i mene koji sam ti predlozio ovaj suter, ali ces se umrtviti zasigurno.Velika verovatnoca i da ispeglas, sto moze da bude i korisno i da ti omoguci da dalje nastavis sa pijenjem, i da se resetujes.Ispeglas, umijes se, pogledas neku zestinu i zapevas - Pocnimo ljubav iz pocetka.
4 - Kraljevic Marko - Crno vino Srbendo.Istabaj flasu crnog vina, ne moras ni da zuris, pozurice ono u jednom trenutku.Glavobolje sutra su nemonovne.Takodje je moguca agresija u ovoj kombinaciji...Dobra stvar ovoga je sto ce ti se posrnulo stanje desiti od jednom, neces biti ni svestan, a kada postanes bice prekasno.Nedostatak kontrole.Ipak, osecaj poistovecivanja sa Kraljevicem Markom i junacko gledanje na alkoholizam isprace tvoju savest bar privremeno, tako da o tome neces morati da brines.

Moram da palim inace bi jos par stvari dodao...
Korisnikov avatar
By Joomla10
Dobro je doktore, pomislio sam da je nesto mnogo gore.

Nista, ipak mi ova prva opcija nekako najbolje leze. Viskic sa hledom mi nikako ne odgovara, trojka ne dolazi u obzir, od vina me boli glava posle maksimalno tri case, tako da je ova prva najrealnija opcija.

Odoh sad da probam, ipak ima nade za mene!!!
Korisnikov avatar
By Kure
A jesil' probao rakiju gasiti špricerom? Najgore pijanstvo i mamurluk ikad.
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]