Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Panamera,tesko da ce proci bez nemira u Sloveniji.Daj Boze,ali ja ocekujem da se pickaraju na svim stranama..
Korisnikov avatar
By Joomla10
Bice zanimljivo u svakom smislu ovo prvenstvo u Sloveniji.

Realno ako moze da se napuni auto, nadje neko jeftinije prenociste, ako je to moguce, jer verujem da ce svi otkinuti sa cenama, karte neko napisa da su od 15-35 eura... Mozda moze da se iskombinuje nesto, ali mislim da treba dosta kesa.

Isao sam na F4 u Ljubljani i prosao dosta jeftino, ali ovo je skroz druga prica, ne bih se usudio da krenem sa malo novca.
Korisnikov avatar
By Antoine
Panamera12 napisao:@MileBL Hvala na predlogu ali moram da iskritikujem malo sto si napisao,ne zameri.Pa sta ako je muslimansko mesto ne kapiram,i oni i mi smo ljudi,poenta je da se uziva u kosarci,tu ce biti vecinom mladih ljudi od 20-35 godina na utakmicama pa ako ti ljudi ne mogu da budu tolerantiji i da promene svoja razmisljanja davicemo su jos dugo u tom besmislu jedni sa drugima...
A i naravno,bice i Srba koji budu igrali za BiH-a.To je njihova reprezentacija..Kad ce vise da prestane to cimanje stalno,mora celokupna nacija da prestane da razmislja tako i da se digne iznad toga,pamet u glavu,i otvorite umove.Budite gospoda.Mislim da ljudi koji su istinski zaljubljenici u kosarku ne razmisljaju na taj nacin koji si ti napisao ali dobro kapiram te..Pozdrav
+1000 :clap:
Korisnikov avatar
By MileBL
Panamera12 napisao:@MileBL Hvala na predlogu ali moram da iskritikujem malo sto si napisao,ne zameri.Pa sta ako je muslimansko mesto ne kapiram,i oni i mi smo ljudi,poenta je da se uziva u kosarci,tu ce biti vecinom mladih ljudi od 20-35 godina na utakmicama pa ako ti ljudi ne mogu da budu tolerantiji i da promene svoja razmisljanja davicemo su jos dugo u tom besmislu jedni sa drugima...
A i naravno,bice i Srba koji budu igrali za BiH-a.To je njihova reprezentacija..Kad ce vise da prestane to cimanje stalno,mora celokupna nacija da prestane da razmislja tako i da se digne iznad toga,pamet u glavu,i otvorite umove.Budite gospoda.Mislim da ljudi koji su istinski zaljubljenici u kosarku ne razmisljaju na taj nacin koji si ti napisao ali dobro kapiram te..Pozdrav
Ja samo upozoravam da se zna gde se ide, i nista drugo!

Ovde se mogu videti cene ulaznica

http://www.eurobasket2013.org/si/cid_c3 ... _2013.html
Korisnikov avatar
By Zex88
Mislim da bi u jedna kola trebalo da stanu Joomla,Flameni,Gaja,Zex88 i Gale pufnica. :*
Korisnikov avatar
By rudonja
Sjajna tema. Ja necu ici u Sloveniju, ali pisite na ovoj temi sve sto ima veze sa tim putem, vase medjusobno organizovanje, dogovaranje u vezi okupljanja u gradu/hali itd. Znamo da je par ljudi ovde najavilo odlazak.

sve preko 15e je objektivno mnogo s obzirom na ponudjeni nivo kosarke. Ok, polufinale, finale, dao bih mnogo vise od toga, ali ogroman broj utakmica ce biti smesnog kvaliteta.
By Panamera12
Kapiram tvoje upozerenje i hvala na tome,samo kazem zasto bi uopste neko izbegavao to mesto.Generalno u danasnje vreme ti ljudi sto se prozivaju i vredjaju nemaju nista pametnije u zivotu da rade,pa licne zivotne neuspehe nadogradjaju sa naconalistickim glupostima i slicno.Tako da generalno ljudi koji zaista vole kosarku ne razmisljaju na taj nacin..
Bice mozda prozivka i sta ja znam,ali i ako ih bude,treba bre ljudi da ispadnemo smekeri i da samo iskuliramo to.Oni ako vec hoce neka vredjaju i neka rade sta hoce jer ako krenemo da se pickaramo sa njima spusticemo se na bedni nivo praznoglavih mentola..samo zdrav razum!
By flameni
Zex88 napisao:Mislim da bi u jedna kola trebalo da stanu Joomla,Flameni,Gaja,Zex88 i Gale pufnica. :*

hahahahhaha ja cu da se koljem sa djavolom, ti sa joomlom, a gale ce da bude zen i da vozi :D :D :D

Inace, moj plan je da odem u Trst i da dolazim na dan utakmice.Imam neku semu tamo, za smestaj u centru, realno je dosta skupo, al uhvati se isto ko kad bi me seljakali po nekim drugorazrednim prcvarama u Sloveniji + Italijanke + dosta Srba u Trstu...
Jel znamo koliko mesta ima ta hala u kojoj igramo, pa da spram toga vidimo , da li ce sve ulaznice biti rasprodate, ili, ako predvidimo da nece uspeti da prodaju sve, da lovimo povoljniju cenu pred same tekmare...
Kontam i da je mozda pametnije da se kupe odmah karte, i to za obe faze, pa posle, ako slucajno i ne prodjemo, lagano mogu da se prodaju, i to za lepe parice :D
Korisnikov avatar
By rudonja
Htedoh da predlozim Trst. Znajuci 'nas' mentalitet, kapiram da ce Slovenci napumpati cene, dok ce Italijane boleti uvo. Drugo, Trst je ipak fin grad i vredi trositi pare tamo.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]