Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Lika
zola napisao:
Lika napisao:Sljedeća sezona ABA lige će biti najjača do sada, bti će to zanimljivo gledati. :)
Pogotovo ako se nadje mesta i za Radnicki. Vecina klubova ce biti jaca nego prosle sezone
Ne znam da li će Radnički biti, mada liga treba klubove koji imaju para.
Korisnikov avatar
By Jomer
Cibona postaje glavni favorit za prsten naredne sezone, Spahija potpisao, Saricc ostaje, planiraju da zadrze sve sto je valjalo u timu od jagode pa nadalje, ocekuju prikljucenje arapovica i ostatak klinaca 97 godiste, kazu od nezavisnosti nisu imali tako talentovanu generaciju, imace obezbedjene pare, ja ocekujem i poziv za EL kvali.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
I sta kao Saric ce da dominira protiv Lucica iz Partizana ili Radmanovica iz Zvezde ili Jorovica iz Igokee?Nemojte biti smesni.
Korisnikov avatar
By Lika
Daleko od toga da će Cibona dominirati, ali po prvi put nakon dugo vremena nastavljaju sa glavnom jezgrom uigrane ekipe, jakim trenerom i par dobrih pojačanja. Legitimni kandidat za final four, bar tako sada izgleda.

Šta se tiče Šarića, mali je izvanredan i iduća sezona bi mu mogla biti vrhunska jer će se on kao državni projekt forsirati na prvom mjestu.
By Jaycee Carroll
Sad je Vlada Vukoicic kandidat broj 1 da postane trener MZT-a,posle Vladu Jovanovica i Srdjana Subotica,ko zna ko ce doci,uglavnom bice jos ozbiljniji MZT iduce godine.

Dolazi iz Kumanova Uros Lukovic u MZT,sin Ljubisava,odlican centar,a dolazi i reprezentativni plej iz Kumanova Aleksandar Kostoski,a izgleda se vraca i najbolji brat Vojdan Stojanovski.
By dexy
Jaycee Carroll napisao:Sad je Vlada Vukoicic kandidat broj 1 da postane trener MZT-a,posle Vladu Jovanovica i Srdjana Subotica,ko zna ko ce doci,uglavnom bice jos ozbiljniji MZT iduce godine.

Dolazi iz Kumanova Uros Lukovic u MZT,sin Ljubisava,odlican centar,a dolazi i reprezentativni plej iz Kumanova Aleksandar Kostoski,a izgleda se vraca i najbolji brat Vojdan Stojanovski.
Pa zar nije VJ trener MZT-a?
Ja sam shvatio da je to gotova stvar.
By Jaycee Carroll
dexy napisao:
Jaycee Carroll napisao:Sad je Vlada Vukoicic kandidat broj 1 da postane trener MZT-a,posle Vladu Jovanovica i Srdjana Subotica,ko zna ko ce doci,uglavnom bice jos ozbiljniji MZT iduce godine.

Pa zar nije VJ trener MZT-a?
Ja sam shvatio da je to gotova stvar.
I ja sam mislio,al ipak nije,na moju veliku zalost.Videcemo sta ce se desavati do kraja ove nedelje.Mozda vec od ponedeljka i oficijalno dobije MZT trenera.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jaka Blazic blizu prelaska u Zvezdu,sto odobravam kao dobar potez iako nisam mislio da ce nas on pojacati.
Vukoicic ce izgleda da preuzme MZT,a vrlo izvestan je i povratak Dzikica u Krku,a izgleda da ce onda i Krka biti solidna ekipa.
Nadam se da ce se onda i Vojvodina i Vizura pojacati.
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]