Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Lika
Cibona ima veći broj sponzora, a Cedevita više neće trošiti tolike pare na razne igrače, idu drugačijim pristupom u novu sezonu, traže se igrači na sličan način na koji traži i Partizan. Ne žele više preplaćene kvazi zvijezde koje igraju kad njima to odgovara.
By flameni
Lika napisao:Cibona ima veći broj sponzora, a Cedevita više neće trošiti tolike pare na razne igrače, idu drugačijim pristupom u novu sezonu, traže se igrači na sličan način na koji traži i Partizan. Ne žele više preplaćene kvazi zvijezde koje igraju kad njima to odgovara.
To znaci i da im ostaje Zizic, koga sam ja oduvek potajno zeleo da vidim u crno belom dresu? :(
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zvezda i Partizan su glavni favoriti,a tu je i Igokea koja ce igrati Evropu pa ocekujem da se dodatno pojaca,a tu je i Olimpija koja ima strasan potencijal u Omicu,Prepelicu,Blazicu...Uz ostanak Ranika i Salina to je vec 5 dobrih igraca.Jos im fali jedan plej,jedno rezervno krilo i jedan krilni centar i jedan rezervni centar.Zatim tu je Cedevita,Buducnost pa tek onda Cibona
Ako se treba plasiti Zizica onda smo stvarno propali.Zizic je omatorio i ne lici na kosarkasa
By dexy
Smatram da Igokea neće ponoviti uspeh od ove sezone, čak ni približno.
Voleo bih da grešim, ali biće veoma teško po njih.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
dexy napisao:Smatram da Igokea neće ponoviti uspeh od ove sezone, čak ni približno.
Voleo bih da grešim, ali biće veoma teško po njih.
Mislim da gresis.Mozda ne budu na F4,ali bice jako zajebani sigurno ce obezbediti makar mesto u Evrokupu.Voleo bih da vidim kod njih ovakav sastav
Hemonds,Nesovic
Sutalo,Kljestan,Joskimovic
Dozet
Jorovic,Komatina,Subotic iz Zvezde
Centar,Erdvards

Inace za njihovu ligu su doveli Kljestana koji je 92 godiste i ima prosek 8,6 poena i 3,8 skokova za 20 minuta na terenu.Visok je 198 cm igra beka,a nekada malo i na krilu
By dexy
Mislim da će ih svi naredne sezone mnogo ozbiljnije shvatiti nego ove. Dobar deo pobeda, pogotovo na početku, su ostvarili zato što su ih protivnici potcenili.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
dexy napisao:Mislim da će ih svi naredne sezone mnogo ozbiljnije shvatiti nego ove. Dobar deo pobeda, pogotovo na početku, su ostvarili zato što su ih protivnici potcenili.
+1 ,slazem se u potpunosti
Korisnikov avatar
By zola
Lika napisao:Sljedeća sezona ABA lige će biti najjača do sada, bti će to zanimljivo gledati. :)
Pogotovo ako se nadje mesta i za Radnicki. Vecina klubova ce biti jaca nego prosle sezone
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]